Grand Prix of Figure Skating Final 2015/16
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Ja pierwszego miejsca Kaitlyn i Andrew też nie neguję, choć podobali mi się bardziej w zeszłym sezonie. W tym ich programy nie podchodzą mi aż tak bardzo, choć faktycznie świetnie do nich jadą. Ale resztę bym trochę pozamieniała...
Kurcze, nie wiem, co dzisiaj z tymi upadkami. W juniorów solistów nie było nawet jednego przejazdu bez upadku, a Daniel Samohin miał ich aż 5. Teraz tez każda jedna para do tej pory zaliczyła upadek. CO z tym lodem jest nie tak?
Kurcze, nie wiem, co dzisiaj z tymi upadkami. W juniorów solistów nie było nawet jednego przejazdu bez upadku, a Daniel Samohin miał ich aż 5. Teraz tez każda jedna para do tej pory zaliczyła upadek. CO z tym lodem jest nie tak?
W sumie to te trzy przejazdy par sportowych były beznadziejne. W ogóle mi się nie podobali, niestety upadki psuły efekt, a już zbieranie się z lodu, gonienie muzyki ... straszne. Żal mi zawsze, bo jednak czysty przejazd to czysty przejazd. Ale niestety, coraz mniej ich będzie, pogoń za quadami i trudnymi elementami robi swoje.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Wiesz, ja bym za karę Megan i Erica na 4tym postawiła, bo to co pokazali to było tak nudne i bez jakiejkolwiek iskry, że aż mi się wierzyć nie chce. te najazdy, te sztywne ruchy, ten brak pewności, eeeeeeeeeee, po mistrzach świata człowiek spodziewa się więcej. I pomijając fakt, ze liryczne piosnki do nich nie pasują, to dziś i oni nie popisali się. Prezentacja na 71 pkt 8/
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Yuko i Aleks, mimo ze z blędami, to program piękny, artystycznie biją Megan i Erica o glowę conajmniej.
No i 4s Szkoda, że im nikt racze nie dołoży punkcików
No i nie dołożyli, tylko punkt różnicy w PCS, kpina!
No i 4s Szkoda, że im nikt racze nie dołoży punkcików
No i nie dołożyli, tylko punkt różnicy w PCS, kpina!
I znów WOW po przejeździe Kseni i Fedora. Jejku, jak oni się ruszają! Rewelacja! :bb: :25: :13:
Zwłaszcza Ksenia przyciąga wzrok, kazdy jej ruch jest naturalny i miękki. W ogóle w ich programach wszystko się dzieje tak naturalnie.
Ogromny kontrast z parami kanadyjskimi, zwłaszcza tą młodszą.
Zasłużyli na każdy punkt w swoich ocenach.
Zwłaszcza Ksenia przyciąga wzrok, kazdy jej ruch jest naturalny i miękki. W ogóle w ich programach wszystko się dzieje tak naturalnie.
Ogromny kontrast z parami kanadyjskimi, zwłaszcza tą młodszą.
Zasłużyli na każdy punkt w swoich ocenach.
Last edited by yenny 9 lat temu, edited 1 time in total.
Ja też się cieszę, szkoda, że Yuko i Aleks są na 3cim miejscu, ale przeżyję.
Ksenia i Fedor i oba ich programy wynagrodziły mi wszystko
Jeszcze jakby Yuzu pojchał tak jak dwa tygodnie temu to nie mam uwag.
Ksenia i Fedor i oba ich programy wynagrodziły mi wszystko
Jeszcze jakby Yuzu pojchał tak jak dwa tygodnie temu to nie mam uwag.
- LittleLotte
- Kontakt: