Nie,no nie przesadzajmyjustyna pisze:Może ja mam inne pojęcie o tym, bo wymagam od kogoś muzykalnego znakomitej interpretacji i wzbudzania w widzu uczuć. A tu zero. Podmieńcie mu ścieżkę dźwiękową i nie zrobi to żadnej różnicy..
Grand Prix of Figure Skating Final 2015/16
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Last edited by Rob 9 lat temu, edited 1 time in total.
- LittleLotte
- Kontakt:
To ja zapraszam do przeczytania motta Hortensji.Muzykalność? Może ja mam inne pojęcie o tym, bo wymagam od kogoś muzykalnego znakomitej interpretacji i wzbudzania w widzu uczuć. A tu zero. Podmieńcie mu ścieżkę dźwiękową i nie zrobi to żadnej różnicy. Jak u D/R
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Albowiem Murakami kompletnie sobie na to nie zasłużył. Pojechał absolutnie czysty program, tylko ci źle sędziowie dali mu 40 punktów mniej niż Patrickowi. No w drugą stronę też nie przeginajmy...No przecież Chan nie może skończyć jako ostatni. Murakami skończy...
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Yenny, spokojnie. Julka też miała w swoim pierwszym seniorskim sezonieMentalność mistrza. W nosie ma co robili przed nim. Wielkie, wielkie brawa
Ale program niesamowity, brawa. :10:
- LittleLotte
- Kontakt:
Ale presja była zbliżona. W sensie brak jej poczucia Bo wszystkich zaskakiwała, cudowne dziecko.Ale Julka miała 15 lat, a on ma 18 :P
Oczywiście mu tego nie życzę, pojechał niesamowicie.
REWELACYJNY UNO, nawet przestało mi przeszkadzać, że ledwo wystaje głową ponad bandę :P Trochę mi to zajęło, ale dopiero doceniłam jazdę Chana. Bardzo muzykalny zawodnik. Ta rywalizacja Hanyu-Javier zaczyna mnie nużyć. Jeżeli pojawiają się takie LP jak Uno to tylko przyklasnąć, bo coś się zaczyna ruszać.
Chłopcy dojrzewają później. Pisałam w trakcie programu. Nie przesadzaj z tym nadinterpretowaniem, że ktoś ma inną opinię to od razu ci źli sędziowie. Bo to po prostu nie miłe i nic takiego nie powiedziałam. Nie zgadzam się z takim nadmuchaniem PCSów i tyle. A Shoma dla mnie pojechał jeszcze lepiej niż na Japan Open
- LittleLotte
- Kontakt:
Za to ja przyklaskuję temu zdaniu :D Shoma, Jin Obszerny Ocean, do tego jeszcze dochodzi Chan... W końcu zaczyna się coś dziać :DTa rywalizacja Hanyu-Javier zaczyna mnie nużyć. Jeżeli pojawiają się takie LP jak Uno to tylko przyklasnąć, bo coś się zaczyna ruszać.
Ale niech ten książę skoków poczwórnych chociaż trochę popracuje nad prezencją, błagam. Z drugiej strony... serio tak nisko?
A Patrick wygrał z Boyangiem, niby jazda o niebo lepsza, ale ... Kłócić się nie będę, niemniej jakos mi dziwnie. jednak trzeba coś zrobić, by Patrickowi podciągnąć.
JAvi - nie porwał jak ostatnio, ale :25: :13: :25:
A co do dojrzewania - nie mówię o psychice oczywiście, ale 15 letnia dziewczyna się zmienia, tyle/chudnie, zmieniają się jej proporcje, środek ciężkości, a 18 letni chłopak jest już raczej ukształtowany fizycznie. Zdarza sie, że jeszcze rośnie, mężnieje, ale niekoniecznie aż tak jak panie.
JAvi - nie porwał jak ostatnio, ale :25: :13: :25:
A co do dojrzewania - nie mówię o psychice oczywiście, ale 15 letnia dziewczyna się zmienia, tyle/chudnie, zmieniają się jej proporcje, środek ciężkości, a 18 letni chłopak jest już raczej ukształtowany fizycznie. Zdarza sie, że jeszcze rośnie, mężnieje, ale niekoniecznie aż tak jak panie.
Last edited by yenny 9 lat temu, edited 1 time in total.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
OK, mogę być znowu niemiła. W sumie czemu nie.Chłopcy dojrzewają później. Pisałam w trakcie programu. Nie przesadzaj z tym nadinterpretowaniem, że ktoś ma inną opinię to od razu ci źli sędziowie. Bo to po prostu nie miłe i nic takiego nie powiedziałam. Nie zgadzam się z takim nadmuchaniem PCSów i tyle. A Shoma dla mnie pojechał jeszcze lepiej niż na Japan Open
Javi właśnie ma prognozę 106 pkt TES za program ze sporym błędem. Zaczynam się zastanawiać nad dużą dawką gazu rozweselającego rozpyloną nad komitetem sędziowskim i panelem technicznym.
- LittleLotte
- Kontakt:
Tyle, że u Julii, Serafimy, nawet trochę Eleny to chyba w mniejszym stopniu figura, a w większym psychikaA co do dojrzewania - nie mówię o psychice oczywiście, ale 15 letnia dziewczyna się zmienia, tyle/chudnie, zmieniają się jej proporcje, środek ciężkości, a 18 letni chłopak jest już raczej ukształtowany fizycznie. Zdarza sie, że jeszcze rośnie, mężnieje, ale niekoniecznie aż tak jak panie.
Javier ma ponad 200 punktów. Aha. Czyli jak Yuzu pojedzie czysto to mam się spodziewać 250?