Witamy na forum!

Wszelkie kwestie techniczne, sugestie, wygląd forum, problemy z mechaniką forum itp.

Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Dżameli, przeczytałam jednego z Twoich poprzednich postów i widzę że mamy jeszcze jedną wspólną cechę- też jestem potteromaniaczką:)

Awatar użytkownika
djura
Kontakt:

Post autor: djura »

Cześć!
Niebieskie koty są super, zwłaszcza te rosyjskie ^^

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

blue cat , witamy na forum! Zapraszam do włączenia się do dyskusji w poszczególnych tematach ;)

Olla

Post autor: Olla »

Hm.. chyba zaczęłam od końcaod razu włączając się w dyskusje - nie zauważyłam oddzielnego wątku.
A od początku - witam Was - jestem Ola i kocham łyżwiarstwo figurowe odkąd pamiętam.
Mega się cieszę, że w końcu znalazłam miejsce, w którym faktycznie mogę rozmawiać o mojej pasji i wymieniać uwagi:)
O łyżwiarstwie figurowym mogę rozmawiać bez końca - wciąż coś oglądam, nagrywam, czytam, przeżywam - i cieszę się, że znalazłam to forum - bo po Waszych postach widzę, że sama to ja nie jestem;)

p.s. właśnie po raz setny obejrzałam free dance Papadakis/Cizeron (still breathless)

pozdrawiam - Ola

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Witamy serdecznie :)

Awatar użytkownika
Dżameli

Post autor: Dżameli »

cześć Olla! :)

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Olla pisze: O łyżwiarstwie figurowym mogę rozmawiać bez końca - wciąż coś oglądam, nagrywam, czytam, przeżywam - i cieszę się, że znalazłam to forum - bo po Waszych postach widzę, że sama to ja nie jestem;)

p.s. właśnie po raz setny obejrzałam free dance Papadakis/Cizeron (still breathless)

pozdrawiam - Ola
Witamy! :)

Zaciekawił mnie fakt, że "nagrywasz" - mogłabyś powiedzieć z jakiego kanału i od kiedy? A konkretniej - masz może coś z polskiego Eurosportu z sezonu 2011/2012?

Jakby co ja nagrywam wszystko co daję radę i co leci na Eurosportach od sezonu 2012/2013 :D

Olla

Post autor: Olla »

dzięki dziewczyny! :)
Zaciekawił mnie fakt, że "nagrywasz" - mogłabyś powiedzieć z jakiego kanału i od kiedy? A konkretniej - masz może coś z polskiego Eurosportu z sezonu 2011/2012?
Poice - nie wiem, czy dobrze zacytowałam - bo wcześniej nie robiłam nic podobnego :) ale mam nadzieję, że jest ok.

Obecnie nagrywam z polskiego Eurosportu - ale za pomocą nagrywarki tv więc obawiam się, że nie bardzo da się to kopiować.

Mam w kolekcji - uwaga - zabrzmi troszkę archaicznie - kasety VHS z IO w Nagano - z racji absolutnego uwielbienia dla pary tanecznej Anissina/Peizerat - i z innych ich przejazdów, a także pewnie bym znalazła cywilizowane formaty nagrań występów właśnie pary Anissina/Peizerat, Yagudina, Plushenko i jeszcze starsze, np. Candeloro czy Ilia Kulik z IO w Nagano

Ale nic niestety z sezonu 2011/2012

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Olla, ok, dzięki!

Awatar użytkownika
rzepecha

Post autor: rzepecha »

Tak sobie myślę, że po prawie dwuletniej przerwie należy przedstawić się (a już na pewno przywitać) ponownie :) zwłaszcza, że obecnie pewnie sporą część forum stanowią nowi użytkownicy.

Jestem właśnie na etapie przeglądania Waszych dyskusji nt. dwóch ostatnich sezonów. Przegapiłam ten czas nie tylko na forum, ale i ogólnie. Tak się jakoś poskładało, że najpierw w wyniku choroby, a potem wypadku straciłam możliwość i zainteresowanie do śledzenia wydarzeń w świecie łyżwiarskim.

W tym momencie to jak budzenie się ze sportowej śpiączki :P Powoli zapoznaję się z najważniejszymi wiadomościami, nadrabiam oglądanie zawodów i wyłapuję sobie nowe twarze, a trochę się ich nazbierało przez ten czas.
Podstaw jednak nie zapomniałam :D wciąż wiem, na co chcę zwracać uwagę, raz wyćwiczone oko wystarczy tylko rozruszać :) chociaż regulaminy miały na sobie pewnie już masę poprawek i muszę się z nimi wszystkimi zapoznać, dlatego też w swoich wypowiedziach i osądach zamierzam być początkowo ostrożna :)

Cześć wszystkim ponownie! :mróz:

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Post autor: Svietka »

Witaj ponownie Rzepecha :)

Awatar użytkownika
Hortensja

Post autor: Hortensja »

Cieszymy sie, tesknilismy, przyjmujemy z utwartymi ramionami!

Ja mialam taki kilkuletni spadek zainteresowania lyzwiarstwem, ze Igrzyska w Turynie mnie ominely zupalnie. A potem jakos powoli wrocilo, az do obsesji :)

"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Rzepcha, super, ze wróciłaś :00:

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

rzepecha witaj ponownie :)

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Jak już jesteśmy w ślubnym temacie, to Sinead Kerr wyszła za hokeistę Granta Marshalla.
https://twitter.com/sineadskate/status/ ... 4719225856
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Gratulacje dla młodej pary! :szampan:

A ślub odbywał się w tym zamku: https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=582185E7. Bycie ze Szkocji ma swoje zalety ;)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Odnośnie forum”