Mnie oczywiście zawiódł Denis Ten... Ciągle liczę, że pewnego pięknego dnia wyskoczy z formą na MŚ i powali wszystkich, ale moje modlitwy pozostają niewysłuchane

Moderatorzy: Hortensja, Kathiea
Obawiam się, że medal na ME mógł być jego szczytem kariery....ale niech udowodni, że się mylęblue cat pisze:Ja też nic nie widziałam, ale pierwszą trójkę obstawiłam bezbłędnie:) Zaskoczył mnie niski wynik Bychenko, spodziewałam się, że po ME złapie wiatr w żagle. Mój ulubieniec Shoma Uno wysoko, po cichu liczę na brąz:)
Początkowo mnie to bawiło, ale to już trwa kolejny sezon i szczerze to sądzę, że powinien trochę przystopowaćSvietka pisze:Pan Marek z eurosportu to chyba największy obrońca Yuzuru w Polscejejku jak on go bronił gdy Pani Magda wkładała kij w mrowisko mówiąc, że ją Shoma Uno jednak nieco bardziej intryguje...zabawne to było.
Pan Marek jest też wielkim orędownikiem Han YanaPoczątkowo mnie to bawiło, ale to już trwa kolejny sezon i szczerze to sądzę, że powinien trochę przystopowaćA tak każdy kto mu towarzyszy komentujac solistów boi się cokolwiek powiedzieć na "nie" w przypadku Yuzuru. Ja rozumiem, że bycie fanem zobowiązuje, ale Pan Marek jest komentatorem i chyba nie powinien aż tak faworyzować jednego zawodnika.