Chcę zobaczyć jej suknię ślubną! :DAkiko Suzuki zaręczyła się z dawnym kolegą z podstawówki
O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Ekaterina Bobrova i Andrei Deputat pobrali się wczoraj: https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/l/ ... 3232_o.jpg
Gratulacje dla młodej pary :szampan:
Gratulacje dla młodej pary :szampan:
Zmieniajac temat,trochę dopingowego smrodku.Wiadomo, Rosjan nie wykluczyli z igrzysk w Rio, federacje ich puszczają, chociaż taka Isinbajewa nie jedzie i wypłakuje się na ramieniu Putina. Julia Stiepanowa która miała odwagę powiedzieć światu o programowym dopingu w Rosji też nie jedzie do Rio. A tymczasem z raportu w sprawie igrzysk w Soczi wynika, że wielu sportowców było na dopingu. Rosyjskie media piszą że m.in. na dopingu była Ksenia Stolbowa,która teraz tłumaczy,że od dziecka była podatna na alergie. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Wielki świat i biznes.
joasia
Bo dziś nie wiadomo czy ktokolwiek jest calkiem czysty.joasia pisze:Zmieniajac temat,trochę dopingowego smrodku.Wiadomo, Rosjan nie wykluczyli z igrzysk w Rio, federacje ich puszczają, chociaż taka Isinbajewa nie jedzie i wypłakuje się na ramieniu Putina. Julia Stiepanowa która miała odwagę powiedzieć światu o programowym dopingu w Rosji też nie jedzie do Rio. A tymczasem z raportu w sprawie igrzysk w Soczi wynika, że wielu sportowców było na dopingu. Rosyjskie media piszą że m.in. na dopingu była Ksenia Stolbowa,która teraz tłumaczy,że od dziecka była podatna na alergie. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Wielki świat i biznes.
Po aferach lub plotkach związanych z mistrzami sportu - z Armstrongiem, Benem Jonhsonem, Florence G. Joyner* czy choćby narciarzami norweskimi**, o tym jak się trenuje sportowców w Chinach... Rosja wydaje się być całkiem normalna. Choć to absolutnie normalne nie jest.
* plotki były o pięknej Flo, niczego jej nie udowodniono z tego co pamiętam, ale miała na twarzy takie wykwity, że szok no i serce jej pękło ...
** niemal cała ekipa astmatyków
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
Wiecie no... Sami astmatycy w tym sportowym świecie! Toż to epidemia, WHO powinno zacząć działać
A tak na poważnie - sama mam astmę, sterydy też brałam, i nikt raczej ich nie bierze ot, tak, bo skutki uboczne są co najmniej dla zwykłego człowieka niepożądane. Natomiast sportowcy, którzy się tłumaczą, że mają taaaaakąąąą astmę, że MUSZĄ cale życie na sterydach, że oni tacy biedni, że leczenie, że dyskryminacja... Blagam.
A tak na poważnie - sama mam astmę, sterydy też brałam, i nikt raczej ich nie bierze ot, tak, bo skutki uboczne są co najmniej dla zwykłego człowieka niepożądane. Natomiast sportowcy, którzy się tłumaczą, że mają taaaaakąąąą astmę, że MUSZĄ cale życie na sterydach, że oni tacy biedni, że leczenie, że dyskryminacja... Blagam.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
mavie dzięki za wstawienie zdjęć i zmianę tematu :D
[ Dodano: 2016-08-05, 00:14 ]
Tymczasem w Japonii 14-letnia Rika Kihira skacze 3A+3T :what:
[[LINK]
[ Dodano: 2016-08-05, 00:14 ]
Tymczasem w Japonii 14-letnia Rika Kihira skacze 3A+3T :what:
[[LINK]
Aljona Savchenko wychodzi dziś za mąż Wybrankiem jest 27-letni Liam Cross. Aljona i Liam są razem od 2014 roku.
Urocza sesja zaręczynowa pary: http://goldstaub-fotografie.de/lovebird ... jona-liam/
a tutaj już zdjęcie zrobione w drodze na wielkie wydarzenie
GRATULACJE! i życzenia wszystkiego najlepszego na nowej, wspólnej drodze życia :szampan:
Urocza sesja zaręczynowa pary: http://goldstaub-fotografie.de/lovebird ... jona-liam/
a tutaj już zdjęcie zrobione w drodze na wielkie wydarzenie
GRATULACJE! i życzenia wszystkiego najlepszego na nowej, wspólnej drodze życia :szampan:
A tak właśnie prezentowali się świeżo upieczeni małżonkowie podczas ceremonii ślubnej: http://www.freiepresse.de/BILDERGALERIE ... 005&bild=1
:00:
:00: