Programy w sezonie 2016/2017
Moderatorzy: kasik8222, Kathiea
Kathiea, o tym co się dzieje w Rosyjskiej ekipie w ogóle jakoś cicho. Mam wrażenie, że tam się z dopingiem próbują uporać, więc się przyczaili. W sumie teraz to nie wiadomo kto i co ...
Ktoś się porywa na Żelazną maskę... cóż, ja widzę tylko jedno wykonanie :00:
Ktoś się porywa na Żelazną maskę... cóż, ja widzę tylko jedno wykonanie :00:
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Jeżu kolczasty, a myślałam, że to zboczenie tylko mnie dotknęło :PA no łyżwiarska. Obecnie w pracy słuchamy RMF Classic i co jakaś muzyka leci to ja sobie zaraz kojarzę kto do tego jechał, co mi się podobało a co nie
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Nie, nie tylko Ciebie.
Np. jak np leci Carmen to ja tańczę za biurkiem w myślach tak jak tańczyła Tessa ze Scottem albo Katarina albo Debbie Thomas albo Kryłowa z Owsiannikowem
Akurat tańczę z Tessą i Scottem ich wersję Carmen :lol:
koelga patrzy na mnie :27:
jak leci jezioro łabędzie to ja widzę Elenę z Nikitą albo Oksanę bajul, jak leci "tęcza" to Tarę Lipiński, dziś też wspominałam Julię Lipnicką i Katarine i ich listy Schindlera.
Np. jak np leci Carmen to ja tańczę za biurkiem w myślach tak jak tańczyła Tessa ze Scottem albo Katarina albo Debbie Thomas albo Kryłowa z Owsiannikowem
Akurat tańczę z Tessą i Scottem ich wersję Carmen :lol:
koelga patrzy na mnie :27:
jak leci jezioro łabędzie to ja widzę Elenę z Nikitą albo Oksanę bajul, jak leci "tęcza" to Tarę Lipiński, dziś też wspominałam Julię Lipnicką i Katarine i ich listy Schindlera.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
zapowiedź SDjustyna pisze: Tessa Virtue / Scott Moir (CAN)
SD: Hip Hop & Blues Prince "Kiss & Purple Rain"
Fd: Sam Smith "Latch" (acoustic version)
Chyba nie ma nic co dało by radę bardziej krzyczeć my już nie jezdzimy z Mariną
i jeszcze wywiad z MFD w którym są urywki ich programu
Weaver / Poje mówią o swoich programach:
Nowe tańce krótkie z grupy Żulina
Tiffany Zahorski/Johnatan Guerrero (RUS)
SD:
Jekaterina Bobrowa/Dimitrij Sołowiew (RUS)
SD:
Gracie Gold (USA):
SP:
[ Dodano: 2016-09-04, 17:19 ]
[ Dodano: 2016-09-04, 23:53 ]
Oraz końcówka krótkiego Julki. Dawajcie mi już całość!
SD:
SD:
Gracie Gold (USA):
SP:
[ Dodano: 2016-09-04, 17:19 ]
Z tego lipa to Brain Joubert byłby dumnyjustyna pisze:Nowe tańce krótkie z grupy Żulina
SD:
SD:
Gracie Gold (USA):
SP:
[ Dodano: 2016-09-04, 23:53 ]
Oraz końcówka krótkiego Julki. Dawajcie mi już całość!
Fajne, tylko na razie tylko Julka ładnie jeździ. Ciekawe, w jakiej naprawdę jest formie. Samą piękną jazdą nie wygra pierwszej trójki na rosyjskim czempionacie.
Ciężką przeprawę mają dziewczyny z Rosji, aby zakwalifikować się do kadry ,,A". Adelina zapowiada swój udział w mistrzostwach kraju, bo nie chce żegnać się z amatorskim sportem, ale czy jej się uda, zobaczymy.
[ Dodano: 2016-09-05, 10:25 ]
Świetny strój Katii, dla mnie strój kąpielowy z prześwitującą bluzeczką, w sam raz na plażę. Może liczy na ekstra punkty za wzbudzenie pozytywnych wibracji u sędziów?
Ciężką przeprawę mają dziewczyny z Rosji, aby zakwalifikować się do kadry ,,A". Adelina zapowiada swój udział w mistrzostwach kraju, bo nie chce żegnać się z amatorskim sportem, ale czy jej się uda, zobaczymy.
[ Dodano: 2016-09-05, 10:25 ]
Świetny strój Katii, dla mnie strój kąpielowy z prześwitującą bluzeczką, w sam raz na plażę. Może liczy na ekstra punkty za wzbudzenie pozytywnych wibracji u sędziów?
joasia