Kasik, Tatiana i Max też dostawali noty za nic... bo byli faworytami sędziów
Osobiście uważam, że Aliona i Bruno przesadzają z tym naszpikowaniem programu trudnymi elementami... zamieniliby tego axla np. na poczwórny twist. Axel nie wychodził jej nawet z Robinem, a flipa zawsze miała takiego pięknego...
Ale mój Boże, Aliona jest jednak boginią par sportowych, nawet chyba bardziej niż Tatiana. Ma w sobie tyle elegancji, wdzięku. Po prostu nie mogę od niej oderwać wzroku w tym programie. I ma przepiękną sukienkę :00:
Co do tańców:
Już od zeszłego sezonu nie mogę się pozbyć wrażenia, że oceny P/C są strasznie wywindowane... ja rozumiem, super para, piękne tańce... ale bez przesady. Moim zdaniem oni jeszcze nie doszli do maksimum swoich możliwości, a w tych ocenach sędziowie już im nie zostawiają zbyt dużo miejsca na poprawę (mam na myśli głównie ich SD, który mnie osobiście nie powalił).
Ich dowolny jest super, ale ja i tak cały czas patrzę na Guillama. Gabriella niestety jest wciąż dla niego tłem. W ogóle ja mam jakieś strasznie mieszanie uczucia względem nich, bo tańce mają piękne, ich FD bardzo mi się podoba, ale jednak cały czas jakoś nie poruszają mnie na tyle, żebym miała się stać jakąś ich wielką fanką. Nie wiem dlaczego, może chodzi o jakąś taką ich osobowość na lodzie? coś mi nie styka.
W ogóle na początku sezonu myślałam, że będę kibicować V/M, bo ich dowolny też mi się podoba. Ale jednak taniec P/C też jest super, więc sama nie wiem, ale zapowiada się mega ciekawa rywalizacja. NHK będzie super, P/C, V/M, C/L, S/K, do tego jeszcze Hawayek/Baker i oczywiście Natalia z Maksem.
Jeśli chodzi o pozostałe pary, podoba mi się FD Hubbell/Donohue. Co do Eleny i Ruslana, to była porażka, strasznie przyciężkawo (tak, Elena zdecydowanie przytyła) i trochę za mało charakteru Bollywood (no ale nie każdy może być Meryl i Charliem
Jeśli chodzi o panów to zgadzam się z opiniami, że Chen to jednak skoki skoki skoki i gdzieś tam dopiero później choreo i te sprawy. Ale jest bardzo młody, może się jeszcze wyrobi. Tegoroczny FP Javiera niestety mi się nie podoba.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."