O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Dla mnie nie jest to żaden śmiech na sali. Zgadzam się, że na razie to to prestiżu nie ma, ale jeśli będzie kontynuowane, to może w 2026 czy 2030 roku będą już na to inaczej patrzeć. Rosja na razie wciąż jest faworytem, w takim formacie jakim jest. Jedynie Kanada może zagrozić Rosji, tym razem mają bardziej prestiżową parę sportową niż ostatnio, USA nie ma już nawet najlepszej pary tanecznej.

Awatar użytkownika
Snowflake

Post autor: Snowflake »

[font=Times New Roman]Adam Rippon i Polina Edmunds wycofali się z mistrzostw USA.
-->> USFigureSkating - Twitter
-->> Polina Edmunds Instagram

Adam w piątek złamał kość w stopie i skręcił kostkę...
Adam Rippon Twitter
[/font]

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

A Instagramowe wieści niosą, że Anna Cappellini w ramach drogi powrotnej z Ostrawy zahaczyła o nasz piękny kraj nad Wisłą i Odrą.
Szkoda tylko, że wrzuciła zdjęcie z Auschwitz, a nie Krakowa czy Gdańska...

[ Dodano: 2017-02-16, 11:44 ]
Nie wiem, czy ktoś już to wrzucał, ale znalazłam sympatyczne wideo o naszej parze tanecznej:

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Tania i Max mają córkę!
http://www.goldenskate.com/forum/showth ... a-daughter!
Gratulacje! :10:

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Gratulacje wielkie :00:

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

Narumi z nowym partnerem. Moim zdaniem... ech, no, oceńcie sami. Ale muzykę zabili :(

W ogóle, ja się pytam, dlaczego tylu młodych, niedoświadczonych zawodników wybiera sobie tak trudną, liryczną muzykę? Jaki to ma sens?

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Mati

Post autor: Mati »

Być może już to widzieliście ale jak myślicie przypadek?

Ares

Post autor: Ares »

Mati pisze:

Nie widziałem, ani nie czytałem o tym wcześniej. Jeśli umyślne zachowanie ... to jest to bardzo niesportowe ze strony Denisa :-? W tym sezonie wrócił do dobrej dyspozycji, a tu taki kwiatek wyskakuje :roll:

Kathiea
Kontakt:

Post autor: Kathiea »

Ares pisze:
Mati pisze:

Nie widziałem, ani nie czytałem o tym wcześniej. Jeśli umyślne zachowanie ... to jest to bardzo niesportowe ze strony Denisa :-? W tym sezonie wrócił do dobrej dyspozycji, a tu taki kwiatek wyskakuje :roll:
Ekhem, to jest sprzed roku i było już tysiąc razy wałkowane. Proponowałabym zostawienie tego tematu.

Ares

Post autor: Ares »

Kathiea pisze:
Ares pisze:
Mati pisze:

Ekhem, to jest sprzed roku i było już tysiąc razy wałkowane. Proponowałabym zostawienie tego tematu.
Hmmm ... nie śledziłem wtedy łyżwiarskich forów / blogów tudzież innych źródeł uważnie w tamtym czasie.

Mati

Post autor: Mati »

Ares pisze:Hmmm ... nie śledziłem wtedy łyżwiarskich forów / blogów tudzież innych źródeł uważnie w tamtym czasie.
Również.

Podobne incydenty między zawodnikami raz na jakiś czas oczywiście się zdarzały. Chociażby na olimpiadzie w Sochi, pamiętamy również te dramatyczne zderzenie z pucharu Chin Yuzu z Yan Hanem. Niestety takie sytuacje mogą się zdarzać, jednak między Yuzuru a Denisem trochę tego było.

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

W najnowszym numerze miesięcznika "Nostalgia", z cyklu o dawnych gwiazdach :P, jest artykuł o Dorocie i Mariuszu :mrgreen:

[ Dodano: 2017-04-29, 08:57 ]
http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/anna-s ... zny/tjqbcz
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

joasia

Post autor: joasia »

Właśnie przeczytałam że Maria Butyrska urodziła synka i ma już z mężem troje dzieci, synka Włada córkę Saszę i synusia Gordieja! Gratulacje

joasia
kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Ona ma już jakoś 45 lat, ale wielkie gratulacje. Wiedziałam, że ma dzieci, ale nie miałam pojęcia o takiej gromadce.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Gratulacje dla Marii! :05:
Super, ze ma udane życie po łyżwiarstwie.
:05:

Pamiętam, jak strasznie było mi jej żal w Nagano, gdy przegrała brązowy medal z Lu Chen.
Aż muszę sobie przypomnieć ich programy, wtedy uwazalam wyniki za strasznie niesprawiedliwe.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”