O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Dla mnie nie jest to żaden śmiech na sali. Zgadzam się, że na razie to to prestiżu nie ma, ale jeśli będzie kontynuowane, to może w 2026 czy 2030 roku będą już na to inaczej patrzeć. Rosja na razie wciąż jest faworytem, w takim formacie jakim jest. Jedynie Kanada może zagrozić Rosji, tym razem mają bardziej prestiżową parę sportową niż ostatnio, USA nie ma już nawet najlepszej pary tanecznej.
[font=Times New Roman]Adam Rippon i Polina Edmunds wycofali się z mistrzostw USA.
-->> USFigureSkating - Twitter
-->> Polina Edmunds Instagram
Adam w piątek złamał kość w stopie i skręcił kostkę...
Adam Rippon Twitter
[/font]
-->> USFigureSkating - Twitter
-->> Polina Edmunds Instagram
Adam w piątek złamał kość w stopie i skręcił kostkę...
Adam Rippon Twitter
[/font]
- LittleLotte
- Kontakt:
A Instagramowe wieści niosą, że Anna Cappellini w ramach drogi powrotnej z Ostrawy zahaczyła o nasz piękny kraj nad Wisłą i Odrą.
Szkoda tylko, że wrzuciła zdjęcie z Auschwitz, a nie Krakowa czy Gdańska...
[ Dodano: 2017-02-16, 11:44 ]
Nie wiem, czy ktoś już to wrzucał, ale znalazłam sympatyczne wideo o naszej parze tanecznej:
Szkoda tylko, że wrzuciła zdjęcie z Auschwitz, a nie Krakowa czy Gdańska...
[ Dodano: 2017-02-16, 11:44 ]
Nie wiem, czy ktoś już to wrzucał, ale znalazłam sympatyczne wideo o naszej parze tanecznej:
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Narumi z nowym partnerem. Moim zdaniem... ech, no, oceńcie sami. Ale muzykę zabili
W ogóle, ja się pytam, dlaczego tylu młodych, niedoświadczonych zawodników wybiera sobie tak trudną, liryczną muzykę? Jaki to ma sens?
W ogóle, ja się pytam, dlaczego tylu młodych, niedoświadczonych zawodników wybiera sobie tak trudną, liryczną muzykę? Jaki to ma sens?
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Ekhem, to jest sprzed roku i było już tysiąc razy wałkowane. Proponowałabym zostawienie tego tematu.Ares pisze:Nie widziałem, ani nie czytałem o tym wcześniej. Jeśli umyślne zachowanie ... to jest to bardzo niesportowe ze strony Denisa :-? W tym sezonie wrócił do dobrej dyspozycji, a tu taki kwiatek wyskakuje :roll:Mati pisze:
Być może już to widzieliście ale jak myślicie przypadek?
Hmmm ... nie śledziłem wtedy łyżwiarskich forów / blogów tudzież innych źródeł uważnie w tamtym czasie.Kathiea pisze:Ekhem, to jest sprzed roku i było już tysiąc razy wałkowane. Proponowałabym zostawienie tego tematu.Ares pisze:Nie widziałem, ani nie czytałem o tym wcześniej. Jeśli umyślne zachowanie ... to jest to bardzo niesportowe ze strony Denisa :-? W tym sezonie wrócił do dobrej dyspozycji, a tu taki kwiatek wyskakuje :roll:Mati pisze:
Być może już to widzieliście ale jak myślicie przypadek?
Również.Ares pisze:Hmmm ... nie śledziłem wtedy łyżwiarskich forów / blogów tudzież innych źródeł uważnie w tamtym czasie.
Podobne incydenty między zawodnikami raz na jakiś czas oczywiście się zdarzały. Chociażby na olimpiadzie w Sochi, pamiętamy również te dramatyczne zderzenie z pucharu Chin Yuzu z Yan Hanem. Niestety takie sytuacje mogą się zdarzać, jednak między Yuzuru a Denisem trochę tego było.
W najnowszym numerze miesięcznika "Nostalgia", z cyklu o dawnych gwiazdach :P, jest artykuł o Dorocie i Mariuszu :mrgreen:
[ Dodano: 2017-04-29, 08:57 ]
http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/anna-s ... zny/tjqbcz
[ Dodano: 2017-04-29, 08:57 ]
http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/anna-s ... zny/tjqbcz
Gratulacje dla Marii! :05:
Super, ze ma udane życie po łyżwiarstwie.
:05:
Pamiętam, jak strasznie było mi jej żal w Nagano, gdy przegrała brązowy medal z Lu Chen.
Aż muszę sobie przypomnieć ich programy, wtedy uwazalam wyniki za strasznie niesprawiedliwe.
Super, ze ma udane życie po łyżwiarstwie.
:05:
Pamiętam, jak strasznie było mi jej żal w Nagano, gdy przegrała brązowy medal z Lu Chen.
Aż muszę sobie przypomnieć ich programy, wtedy uwazalam wyniki za strasznie niesprawiedliwe.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .