AllIwant pisze:Bedzie ciekawie u solistek, ucieszylaby mnie detronizacja Medveyevej :x nie zycze nikomu zle, ale Evgenia mnie nie przekonuje. Walka o 3 miejsca na IO bedzie zazarta u solistek (Kanada, Japonia, USA). Ashley zdobyla srebro na Mistrzostwach USA i znowu chciala sie wbić na podium MŚ z pozycji tzw. underdoga, ale ze inne amerykanki nie prezentuja sie najlepiej, znowu ciazy na niej presja zeby wypasc dobrze.
Kandydatki do podium (Evgenia, Anna, Ashley, Kostner, Osmond)
Takie zawodniczki jak Sotskova, Mihara czy Higuchi to jeszcze jak dla mnie jazda i programy troche estetycznie juniorskie
I innych dyscyplin:
Tessa i Scott będą znowu lśnić i wygrają z francuzami, Nathan Chen zdobedzie medal (nie wiem jaki), zloto w sportowych zdobeda chinczycy.
Wszystkim forumowiczom, co zobacza MŚ na zywo zycze udanej zabawy, tym co sledza przed tv rowniez.
ENJOY
Ja najbardziej szykuje się na pary, zapowiada się ekscytująca rywalizacja (jest wiele możliwych konfiguracji co do miejsc i tego co pary pokażą) i wysoka jakość sportowa Najbardziej kibicuję Sui / Han Przekroczyli moje oczekiwania w pozytywnych sensie n Mistrzostwach Czterech Kontynentów. Ich krótki program (Blues for Klook) jest obłędny.
[ Dodano: 2017-03-22, 09:19 ]
Zależy ile razy się przewróci :x Co do solistek, będę kibicował Bell, Pogorilayi i Wagner najmocniej Złoto - wiemy zaklepane. W parach tanecznych też mamy wszyscy te same domysły co do tego kto stanie na podium, ale dla mnie nie byłoby szokiem Srebro Shibsów.kasik8222 pisze:Osmond??? Ty tak serio? :P