Programy na sezon 2017/2018
A mi się Katia z Dimą podobają w dowolnym, najlepszy ich program, bez teatru i patosu, muzyka lekko w estetyce Abla Korzeniowskiego, tylko wg mnie na ten moment sezonu Dima jest słabszy od Katii i to jest widoczne.Wika z Nikitą wzięli się do pracy ostro i ciekawa będzie ich rywalizacja o nr 2 w kadrze. Sasza i Iwan dla mnie mieli jednak od nich lepszy taniec oryginalny.
Wg mnie rosyjskie duety Aleksandra Żulina powinny mieć trudniejsze wejścia do twizzli i ten element nie powinien być na początku programów jak zresztą chyba od zawsze. Poza tym wydaje mi się że podnoszenia mogły być troszkę lepsze choć już i tak są niezłe. Bardzo efektowne było ostatnie podnoszenie Wiki i Nikity.
Moimi ulubionymi kadrowiczami to Losza i Kristina, lubię ich bardzo i chciałabym ich w kadrze Rosji! Bugi woogie u Żenii i Władimira to odważny krok,takich klimatów w parach sportowych jeszcze nie było
Wg mnie rosyjskie duety Aleksandra Żulina powinny mieć trudniejsze wejścia do twizzli i ten element nie powinien być na początku programów jak zresztą chyba od zawsze. Poza tym wydaje mi się że podnoszenia mogły być troszkę lepsze choć już i tak są niezłe. Bardzo efektowne było ostatnie podnoszenie Wiki i Nikity.
Moimi ulubionymi kadrowiczami to Losza i Kristina, lubię ich bardzo i chciałabym ich w kadrze Rosji! Bugi woogie u Żenii i Władimira to odważny krok,takich klimatów w parach sportowych jeszcze nie było
joasia
Tak to już zazwyczaj jest, że w sezonie olimpijskim zawodnicy wolą nie eksperymentować - w końcu stawka jest ogromna, a program życia na Igrzyskach może na zawsze zapisać czyjeś nazwisko w historii...W związku z tym nie dziwią mnie bezpieczne wybory, jednakże są jakieś granice....Tak jak Hanyu uwielbiam, to uważam, że odgrzewany kotlet po raz trzeci to gruba przesada. Program do Chopin'a ubóstwiam wręcz, ale pojechał go czysto już kilka razy i wątpię, aby dodanie 4R sprawiło, że będę oglądać program z zapartym tchem. Z kolei cieszę się na powrót do Seimei, mimo że również już czysto bodajże dwa razy go pojechał....ponoć muzyka w kilku miejscach ma być na nowo zaaranżowana, więc czekam na finalny produkt. Z drugiej jednak strony trzeba pamiętać, że na ZIO jest wielu widzów, którzy łyżwiarstwo oglądają "raz-na-cztery-lata", więc dla nich "odgrzewane kotlety" i tak będą nowością. Muszę nadrobić rosyjski test skate, bo po reakcji forumowiczów domyślam się, że jest co oglądać
:s: :s: :s: :s:justyna pisze:Ucieszycie się
K.Osmond wraca do SP z zeszłego roku
To jeden z moich ulubionych programów zeszłego sezonu, i ogólnie Kaetlyn baaardzo mnie pozytywnie zaskoczyła w Helsinkach :00:
A poza tym wolę już program odgrzewany, ale dość unikatowy, niż nowy, ale do jakże oryginalnego wyboru jakim miało być "Summertime" :lol:
- LittleLotte
- Kontakt:
Jason i Hamilton :mrgreen:
Carolina. Interpretacja piękna, ale w tle wolałabym oryginał :P niemniej, cudny program.
Valentina i Ondrej. Doceniam łyżwiarzy, którzy mają do siebie dystans, w sezonie olimpijskim jakby jeszcze bardziej.
Jeżu. Te kostiumy. Trzeba spalić.
[ Dodano: 2017-09-16, 14:17 ]
Hawayek/Baker. Mimo upadku Kaitlyn to cały program miałam wrażenie, ze to z Jean-Lukiem jest coś bardzo nie tak. Bardzo, bardzo...
[ Dodano: 2017-09-16, 14:23 ]
Hubbel/Donohue, czyli co Marie-France rozumie przez latino.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Jeremie podesłał mi przed chwilą Kaliszki z Oświęcimia, jakość tak zła, że nie jestem w stanie nic powiedzieć o tańcu, za to krótki jest do Despacito i Deja Vu Shakiry. Trzeciej piosenki niestety nie rozpoznaję. Stroje są trochę dziwne, bo Natalia ma czarny do czarnych włosów, ale dobrze utrzymany w stylu rumby, chociaż podobno za długi. Za to Maksym ma kompletnie nie pasujący do tego quasi smoking.
Ale coś jest z nimi nie tak, skoro krótki przegrali z Justyną i Jeremiem a dowolny z Anastazją i Radkiem.
Ale coś jest z nimi nie tak, skoro krótki przegrali z Justyną i Jeremiem a dowolny z Anastazją i Radkiem.
Astakhowa i Rogonow bardzo fajnie jadą do La la land. Aż miło popatrzeć.
Natomiast Tarsowa i Morozow... cóż, program nienajeżdżony, ale u A/R też widać jeszcze braki. A różnica w odbiorze kolosalna. Bardzo lubię T/M, ale ich FD jest beznadziejny. :shoot:
KAtia i Dima - bardzo, bardzo nudno.
W FD Sinkatsów postęp widać widać wyraźniej niż w SD. Zwłaszcza początek programu robi wrazenie.
Elena i Anton - u nich to samo co u Sinkatsów dwa sezony temu i w zeszłym roku, z tym, że to on goni ją, a nie ona jego. Widać, ze Elena to "Stara" wyjadaczka, a on się uczy, ale nie jest źle. Dobrze, że dziewczyna ma jakąś pretespektywę. I tylko żal zmarnowanej szansy, w Korei być może walczyliby z NIkitą o złoto...
Natomiast Tarsowa i Morozow... cóż, program nienajeżdżony, ale u A/R też widać jeszcze braki. A różnica w odbiorze kolosalna. Bardzo lubię T/M, ale ich FD jest beznadziejny. :shoot:
KAtia i Dima - bardzo, bardzo nudno.
W FD Sinkatsów postęp widać widać wyraźniej niż w SD. Zwłaszcza początek programu robi wrazenie.
Elena i Anton - u nich to samo co u Sinkatsów dwa sezony temu i w zeszłym roku, z tym, że to on goni ją, a nie ona jego. Widać, ze Elena to "Stara" wyjadaczka, a on się uczy, ale nie jest źle. Dobrze, że dziewczyna ma jakąś pretespektywę. I tylko żal zmarnowanej szansy, w Korei być może walczyliby z NIkitą o złoto...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
Współczuję Natalii, znowu pech ich prześladuje na początku sezonu też mi się wydaje, że nie powinna ryzykować- moja koleżanka po wstrząśnieniu mózgu była prawie tydzień w szpitalu i potem jeszcze 2 tygodnie na L4, więc mimo wszystko podziwiam Natalię. Na Facebooku piszą, że rozważali wycofanie się, ale to miał być pierwszy start w sezonie i bardzo im zależało na sprawdzeniu się, chociaż ze względu na zalecenia lekarza zrezygnowali z niektórych elementów a inne zamienili na łatwiejsze.
https://pl-pl.facebook.com/KaliszekSpodyriev/
Ich SD ma potencjał, chociaż czekam na dopracowaną, a nie improwizowaną wersję. Momentami widać, że Natalia ma jeszcze kłopoty z szybkimi obrotami. Natalii dobrze w czarnym, ale powinna zdecydowanie skrócić kieckę.
https://pl-pl.facebook.com/KaliszekSpodyriev/
Ich SD ma potencjał, chociaż czekam na dopracowaną, a nie improwizowaną wersję. Momentami widać, że Natalia ma jeszcze kłopoty z szybkimi obrotami. Natalii dobrze w czarnym, ale powinna zdecydowanie skrócić kieckę.