Programy na sezon 2017/2018
pokazowy numer do Anny kareniny
a tutaj sexy Ania na pokazie w japońskim Kobe, do Japonii to ja bym chciała pojechać
a tak w ogóle wiele pracy przed Aniutką, będzie miała bardzo ciężko, musi ostro wziąć się do pracy, poprawić skoki piruety i lekko schudnąć. Jedno ma najważniejsze i tego nikt jej nie odbierze - jest kobietą pełną piersią i dojrzałą łyżwiarką, mimo swojego młodziutkiego wieku.
a tutaj sexy Ania na pokazie w japońskim Kobe, do Japonii to ja bym chciała pojechać
a tak w ogóle wiele pracy przed Aniutką, będzie miała bardzo ciężko, musi ostro wziąć się do pracy, poprawić skoki piruety i lekko schudnąć. Jedno ma najważniejsze i tego nikt jej nie odbierze - jest kobietą pełną piersią i dojrzałą łyżwiarką, mimo swojego młodziutkiego wieku.
joasia
Annę od Żeni rocznikowo różni tylko 1,5 roku, ale w sposobie poruszania się, ekspresji i emanowaniu kobiecością różnica jest ogromna. Wiem, że łyżwiarstwo opiera się na technice, a punkty zarabia się na skokach, ale bardzo chciałabym, aby tegoroczną Olimpiadę wygrała dojrzała (w sensie mentalnym) zawodniczka.
Jeśli coś miało by się stać to raczej przed igrzyskami, albo już po nich. Korea Północna także wysyła reprezentacje ... może jestem naiwny. Oni od zawsze straszą, tylko że teraz sytuacja bardziej napięta niż kilka lat temu i nawet rakiety latały nad Japonią. Kim Dzong Un jest bardziej buńczuczny niż jeszcze do niedawna, a ich państwo posiada daleko większy potencjał militarny obecnie.yenny pisze:Tak, chodzi o bezpieczeństwo.
Nie wiem co o tym myslec, to byl rzeczywiscie ich najwiekszy sukces chyba, z drugiej strony w tancach jakos bardziej oczekuje nowych programow. No ale jesli go przerobia i wniosa cos nowego to moze byc ok.
A tutaj Anna P. na probie dowolnego w Kanadzie:
To jest chyba nowy program, nie? Wydawalo mi sie ze cos innego miala zapowiadane...
To jest chyba nowy program, nie? Wydawalo mi sie ze cos innego miala zapowiadane...
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- LittleLotte
- Kontakt:
No, z tego co mi wiadomo miała jechać do Jeziora Łabędziego, a to mi brzmi na soundtrack z Czarnego Łabędzia.Hortensja pisze:Nie wiem co o tym myslec, to byl rzeczywiscie ich najwiekszy sukces chyba, z drugiej strony w tancach jakos bardziej oczekuje nowych programow. No ale jesli go przerobia i wniosa cos nowego to moze byc ok.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Weaver/Poje pokochałam właśnie po obejrzeniu Je suis malade. Potem było jeszcze bardzo fajne tango w roku olimpijskim, a poza tym to średnie programy. Ja myślę, że to najbardziej sfrustrowana para taneczna, kiedy wydawało się, że złoto Mistrzostw Świata jest już ich, to konkurencja zaczęła ich prześcigać, a teraz już uciekła za daleko. Morozov miał dać im ten powiew świeżości, a tym czasem stworzył kolejne niezapamiętywalne programy. Po ogłoszeniu muzyki do Spartakusa wiele osób ich chwaliło za ten wybór, ja nieszczególnie zapamiętałam ich występ do tej muzyki, ale widocznie sami nie czuli się w niej dobrze.
Nie lubię odgrzewanych kotletów, ale ten program uwielbiam i tę dwójkę pięknych ludzi, za których tak mocno co sezon trzymam kciuki.
Nie lubię odgrzewanych kotletów, ale ten program uwielbiam i tę dwójkę pięknych ludzi, za których tak mocno co sezon trzymam kciuki.
- LittleLotte
- Kontakt: