Ja też Myślałam, że padnę. Mam nadzieję, że to tylko tzw. "skróty myślowe" i chcieli powiedzieć, że nie wygrali, ale na pokazach pokazali :P Bolero.LittleLotte pisze: Ja właśnie zaliczyłam lol rotfl oraz lmao kiedy pan Marek i pani Magda ogłosili, że Jayne i Chris przegrali w Lilehammer, jako iż jechali ponownie Bolero, a wiadomo, że powtórzone programy nie robią wrażenia. No przecież :lol:
Myślę, ze pan Jacek jakby tam był to by szybko poprostował.
MR w wykonaniu Tessy i Scotta coraz bardziej mi pasuje. Nie jest to program moich marzeń, ale wykonują go coraz pewniej, jest ciekawy, nie można się czepić ani jednej sekundy. I dobrze. Mad i Zachary pojechali ładnie, Anna i Luca jak i w SD - blado, ale może z czasem program zyska. Mnie Anna się podoba ale z zamkiętą buzią, wystarczy, ze się szeroko uśmiechnie i dla mnie cały jej urok i uroda ginie. Nie wiem dlaczego, tak mam. A sukienka śliczna.
Podobali mi się jeszcze Duńczycy, tacy zimnokrwiści Skandynawowie, a taniec ognisty. I podoba mi się jak on ją traktuje, zawsze jakiśdelikatny pocałunek, muśnięcie - widać, że mu zależy :mrgreen: