Mistrzostwa Rosji, 19-24 grudnia

Mistrzostwa Rosji, USA, Japonii etc
justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

NC+
Przepraszam włoski wchodzi mi na mózg bo właśnie tłumaczenie robię
Raga - tu w kontekscie ej ludzie

Well well well Vika naprawdę wybrała sobie najgorszy możliwy moment na błędy w twizzlach.

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

Hahha, aj noł łot ju min, mnie się często zdarza mówić dajia do jakiejś grupy ludzi :)

Ano, najgorszy. W ogóle moi faworyci dzisiaj... Szkoda słów.

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Jejuniu, jak Wam zazdroszczę podglądania, ja albo w pracy albo w garach ;-)
Piszcie, piszcie, choć tyle człowiek użyje.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
justyna
Kontakt:

Pora na panie

Yenny masz tu youtube, może uda ci się coś złapać :)

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Post autor: holloko »

W Rosji krótki solistek
W Japonii krótki solistów
A ja w pracy i nawet nie mam kiedy odświeżać wyników :faint:

... a jak juz zdolam odświeżyć to Elena :beksa: i Polina :viva: jak tu żyć z takimi emocjami

justyna
Kontakt:

Zagi znowu z błędem przy kombinacji, bo step out z rittbergera. Ale i tak ponad 3 punkty przewagi nad Poliną. How about no?

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Wiecie ja rozumiem że punktacja na mistrzostwach krajowych pochodzi ze świata równoległego ale najwyższą ocenę za interpretację dostała Masza a najlepsze skating skills Alina, i obie te oceny sporo powyżej 9, aha :razz:

O, Kovtun się wycofał. Koniec kariery wyczuwam :|

justyna
Kontakt:

On ma jakieś kłopoty zdrowotne dalej. Nie wyleczył się, ale chciał spróbować pojechać. Te oceny w PCS są żartem... no sorry ja rozumiem narodową inflację, ale to?

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Podobała mi się Mikhailova. Pierwszy raz slyszę takie Bolero. Strasznie mi szkoda Radionovej. Przeszła dziewczyna bezboleśnie okres pofasolkowy, ale co z tego? Sto razy wolę Tsurską od Zagitovej, ale obawiam się, że będzie jeździła sezon w sezon to samo, jak Żenia, i mi się znudzi. Póki co jej jazda przynajmniej wzbudza u mnie jakieś emocje. Skoki też konkretne. Sofia od Mishina też super, taka żywa pchełka.

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Ach ok, jakoś tak założyłam że skoro zabiera się do poczwórnych, znaczy zdrowy.

Mi też szkoda Radionowej, od lat ląduje te swoje skoki siłą woli, i w końcu jednak kiepska technika i grawitacja wygrały. Musiałaby ostro przepracować te skoki i nie wiem czy akurat Bujanowa jej w tym pomoże

Efforts will lie, but will never be in vain.
justyna
Kontakt:

Jeśli chodzi o Bujanową to dla mnie efektów jej pracy nie widać. Lenok jedzie jeszcze bardziej pochylona w przekładankach, a do tego jej piruety się pogorszyły.

Samodurowa chwyciła mnie za serduszko, to samo Konstantinowa i Gubanowa. Było na kogo popatrzeć :) Polina jest fantastyczna, więc życzę jej żeby ASAP odeszła z Samba 70. Serduszkuję młodego Dimitriewa.

Awatar użytkownika
LittleLotte
Kontakt:

Post autor: LittleLotte »

Sonia Samodurova jest cudowna :) chyba jedyna top solistka, która wydaje się naprawdę lubić to, co robi. Kocham jej relacje z Mishinem. Na początku jej sp mnie nie porwał, ale kiedy już go "wyjedziła", widać ile jest w nim uroczych detali.

Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Dopiero nadrobiłam Gubanovą. Dziewczyna jeździ bardzo świadomie, a w tym sporcie to już sporo.

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Jeszcze Kaori :) (w sensie ze oprocz Sonii)

Panowie chyba bardzo nie chca jechac na te olimpiade. Nie moge ogladac ale wyniki to jakas masakra.

(I Samarin z drugim najwyzszym PCS. Co. Skating skills wyzsze od Alieva. Drugie najwyzsze transistions, rozumiem ze inni panowie stali w miejscu na sztywnych nogach?)

A co do Bujanowej, to ja sie obawiam ze jesli chodzi o jej obecne podopieczne to najwiekszy postep ostatnio to fakt ze Masza wreszcie zafarbowala odrosty. Elenie wiecej dala wspolpraca z Shae Lynn Bourne, w jej choreografii pozbyla sie tych dzikich ruchow ramion i ogolnie sie "wygladzila". Aczkolwiek najwiekszym jej atutem zawsze byla interpretacja i radosc z jazdy i niestety tego ostatnio jakby ubylo.

justyna
Kontakt:

Panowie to w ogóle... co to było?! Gierka, ZIO? Ja nie chcę! Jedź ty! Ja też nie chcę! Ty jedź!?... :tired: Jak mi się dziwnie pana Marka Szewczyka w NC+ słucha.
Typowy Nikita...

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mistrzostwa narodowe”