Mistrzostwa Rosji, 19-24 grudnia
- LittleLotte
- Kontakt:
Podobała mi się Mikhailova. Pierwszy raz slyszę takie Bolero. Strasznie mi szkoda Radionovej. Przeszła dziewczyna bezboleśnie okres pofasolkowy, ale co z tego? Sto razy wolę Tsurską od Zagitovej, ale obawiam się, że będzie jeździła sezon w sezon to samo, jak Żenia, i mi się znudzi. Póki co jej jazda przynajmniej wzbudza u mnie jakieś emocje. Skoki też konkretne. Sofia od Mishina też super, taka żywa pchełka.
Ach ok, jakoś tak założyłam że skoro zabiera się do poczwórnych, znaczy zdrowy.
Mi też szkoda Radionowej, od lat ląduje te swoje skoki siłą woli, i w końcu jednak kiepska technika i grawitacja wygrały. Musiałaby ostro przepracować te skoki i nie wiem czy akurat Bujanowa jej w tym pomoże
Mi też szkoda Radionowej, od lat ląduje te swoje skoki siłą woli, i w końcu jednak kiepska technika i grawitacja wygrały. Musiałaby ostro przepracować te skoki i nie wiem czy akurat Bujanowa jej w tym pomoże
Efforts will lie, but will never be in vain.
Jeśli chodzi o Bujanową to dla mnie efektów jej pracy nie widać. Lenok jedzie jeszcze bardziej pochylona w przekładankach, a do tego jej piruety się pogorszyły.
Samodurowa chwyciła mnie za serduszko, to samo Konstantinowa i Gubanowa. Było na kogo popatrzeć Polina jest fantastyczna, więc życzę jej żeby ASAP odeszła z Samba 70. Serduszkuję młodego Dimitriewa.
Samodurowa chwyciła mnie za serduszko, to samo Konstantinowa i Gubanowa. Było na kogo popatrzeć Polina jest fantastyczna, więc życzę jej żeby ASAP odeszła z Samba 70. Serduszkuję młodego Dimitriewa.
- LittleLotte
- Kontakt:
Sonia Samodurova jest cudowna chyba jedyna top solistka, która wydaje się naprawdę lubić to, co robi. Kocham jej relacje z Mishinem. Na początku jej sp mnie nie porwał, ale kiedy już go "wyjedziła", widać ile jest w nim uroczych detali.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Jeszcze Kaori (w sensie ze oprocz Sonii)
Panowie chyba bardzo nie chca jechac na te olimpiade. Nie moge ogladac ale wyniki to jakas masakra.
(I Samarin z drugim najwyzszym PCS. Co. Skating skills wyzsze od Alieva. Drugie najwyzsze transistions, rozumiem ze inni panowie stali w miejscu na sztywnych nogach?)
A co do Bujanowej, to ja sie obawiam ze jesli chodzi o jej obecne podopieczne to najwiekszy postep ostatnio to fakt ze Masza wreszcie zafarbowala odrosty. Elenie wiecej dala wspolpraca z Shae Lynn Bourne, w jej choreografii pozbyla sie tych dzikich ruchow ramion i ogolnie sie "wygladzila". Aczkolwiek najwiekszym jej atutem zawsze byla interpretacja i radosc z jazdy i niestety tego ostatnio jakby ubylo.
Panowie chyba bardzo nie chca jechac na te olimpiade. Nie moge ogladac ale wyniki to jakas masakra.
(I Samarin z drugim najwyzszym PCS. Co. Skating skills wyzsze od Alieva. Drugie najwyzsze transistions, rozumiem ze inni panowie stali w miejscu na sztywnych nogach?)
A co do Bujanowej, to ja sie obawiam ze jesli chodzi o jej obecne podopieczne to najwiekszy postep ostatnio to fakt ze Masza wreszcie zafarbowala odrosty. Elenie wiecej dala wspolpraca z Shae Lynn Bourne, w jej choreografii pozbyla sie tych dzikich ruchow ramion i ogolnie sie "wygladzila". Aczkolwiek najwiekszym jej atutem zawsze byla interpretacja i radosc z jazdy i niestety tego ostatnio jakby ubylo.