W ameryce łyzwy to przeciętny widz ogląda łyżwy raz na 4 lata.
I zaczyna się teraz z Adamem takie samo "piekiełko" jak z Ashley 4 lata temu. Będzie musiał się wylogować z twittera na jakis czas.
Taki przecietny widz nie rozumie, że kolejnosc w mistrzostwach USA nie decyduje o wyjeździe na IO. Hejtu jest tyle co nie miara
Związek Wprowadzi ltam zasade "body of work" i patrzą na całokształt z dwoch sezonow.
Ale co se pogadają to se pogadają. Wiadomo szkoda tego, który został pominięty i nie jedzie na igrzyska.
Ta decyzja "Mirai - Ashley" 4 lata temu byla absolutnie podważona konkretnymi argumentami i poprawna.
Ta decyzja z Adamem teraz też jest.
Trzeba jeździć dobre zawody cały sezon. Wtedy utwierdzasz związek w pewnosci, ze nie posypiesz się przy olimpijskiej presji i dają ci szansę.
Różne inne mistrzostwa krajowe
Adam zasłużył, ale muszę przyznać, że obsadzenie srebrnego medalisty jako drugiego rezerwowego (za Jasonem, urwał nać) jest megasłabe. To po co w takim razie w ogóle organizować krajowe mistrzostwa? Niech powołaja drużynę wg aktualnego rankingu i tyle.
Ale nie mogli zostawić Vincenta w domu po raz drugi z rzędu, po tym jak w zeszłym roku zamiast niego na MŚ pojechał Jason Brown, który niby wtedy też zasłużył ale ta sytuacja zaczyna przypominać rozdawanie Oscarów.
Tak czy inaczej, Adam :00:
(Przy czym swoje zdanie można mieć, ale nic nie usprawiedliwia tego szamba hejtu. Ugh, dlatego nie lubię sezonów olimpijskich)
Ale nie mogli zostawić Vincenta w domu po raz drugi z rzędu, po tym jak w zeszłym roku zamiast niego na MŚ pojechał Jason Brown, który niby wtedy też zasłużył ale ta sytuacja zaczyna przypominać rozdawanie Oscarów.
Tak czy inaczej, Adam :00:
(Przy czym swoje zdanie można mieć, ale nic nie usprawiedliwia tego szamba hejtu. Ugh, dlatego nie lubię sezonów olimpijskich)
Efforts will lie, but will never be in vain.
Oglądałam na razie z USA dziewczyny i macie rację co do Ashley, nilpopisała się, za bardzo osiadła na laurach i wmówiła sobie,ze na pewno medal zdobędzie, a tymczasem lipa.Najbardziej cieszę się, ze dobre występy dała Mirai i Karen.Mirai,pomimo słabych wyników w serii Grand Prix,wydaje się być najlepiej przygotowana fizycznie.Karen ma dla mnie dobrą choreografię i prezentację, ale niestety skoki zawodzą.Chyba powinno jej być z 2 kg mniej, nie wiem,może metabolizm się zmienił,ale i tak ona podobała mi się najbardziej. Bracie się spisała,tak jak już pisałam na punkcie filmu Kopciuszek zwariowałam więc Bradie przemawia do mnie.Tyle pkt by jej nie dali poza USA,ale i tak zasłużyła na zwycięstwo.Szkoda mi Poliny Edmunds,wycofała się, miała dobry sp.W ogóle jest dobrym rosyjsko- amerykańskim połączeniem, a urodę odziedziczyła najpewniej po mamie.
joasia