Link do programu krotkiego pan:
Tez czekam na Starr Andrews, ciekawam jak wystapi.
Solistki
Kaori, jak dla mnie, nie powala. Łatwiej strzelić pantomimę niż zachwycić "tradycyjnymi" środkami.
[ Dodano: 2018-01-26, 15:36 ]
Podobała mi się jeszcze Choi i podkład muzyczny FP Wang.
[ Dodano: 2018-01-26, 15:42 ]
Starr ma wielki potencjał. Mam tylko nadzieję, że wybierając utwory do programów nie będzie szła drogą Radionovej.
[ Dodano: 2018-01-26, 15:36 ]
Podobała mi się jeszcze Choi i podkład muzyczny FP Wang.
[ Dodano: 2018-01-26, 15:42 ]
Starr ma wielki potencjał. Mam tylko nadzieję, że wybierając utwory do programów nie będzie szła drogą Radionovej.
Mnie też nie powala i oceny wydają mi się trochę wywindowane (swoją drogą wystarczyły jedne Mistrzostwa Japonii, żeby Kaori zaczęła wygrywać z Satoko, trochę tak jak Alina zaczyna wygryzać Żenię), ale miło się ją ogląda. Przyjemna w odbiorze, energetyczna dziewczyna, tylko potrzeba jej wyrobienia artystycznego, ale to pewnie przyjdzie z wiekiem.
Oby! Chociaż mnie się to podoba, że idzie w "czarną" muzykę pop- Beyonce, Whitney Houston. To się może wydawać oczywiste, bo jest Afroamerykanką, ale znowuż nie ma takiej muzyki aż tyle na lodzie, więc mam nadzieję, że Starr odnajdzie w tych klimatach własny styl, z czasem może bardziej wyrafinowanych, w kierunku jazzu.Starr ma wielki potencjał. Mam tylko nadzieję, że wybierając utwory do programów nie będzie szła drogą Radionovej.
Mi bardzo podobała się Mai Mihara,z grzywną wyglądała zupełnie inaczej, cieszę się, że dostała wysokie noty,bo odnosiłam wrażenie,że sędziowie coś jej nie lubili. A Kaori, fajna dziewczyna, wiadomo,że nie jeszcze tak zapamiętywalna,ale żywiołowa i muzykalna.Ten manewr ze skokami w drugiej połowie się opłaca,ale zgadzam się, że kosztem odbioru programu.
joasia