Pary poza lodem
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Gratulacje dla młodej pary! Trochę ostatnio zaniedbałam łyżwiarstwo na rzecz piłki nożnej więc powoli nadrabiam zaległości Tak się zastanawiam, czy aby Ania przy okazji ślubu nie myśli o zmianie obywatelstwa? Jej mąż reprezentuje Łotwę, może doszła do wniosku, że nie przebije się wśród rosyjskich fasolek i będzie jej łatwiej reprezentując inny kraj? Ania, Angelina i Diana Nikitina- to byłoby fajne łotewskie trio.
Pytanie czy Annie się w ogóle jeszcze chce czy może ma już inny plan na życie, bo na dobrą sprawę nie wiadomo nic o jej przygotowaniach do nowego sezonu. Akurat wśród Rosjanek mało jest zawodniczej łączących małżeństwo z czynnym amatorskim łyżwiarstwem, Bobrova, Volosozhar przez cały jeden sezon i to raczej tyle (o macierzyństwie już nie wspominając, ostatnią była chyba Gordeeva). Byłoby szkoda.
Ja myślę, że łatwiej jest łączyć życie rodzinne z łyżwiarstwem, gdy małżonek/partner też jest "z tej samej branży", a tak jest w przypadku Anny. Przykład Knierimów, Lauriault/Le Gac czy Anny Cappellini i Ondreja Hotarka dowodzi, że da się. Gdyby Anna miała męża niezwiązanego ze sportem, to może trudno byłoby mu się pogodzić z tym, że żony nie ma przez wiele dni w roku, że ciągle trenuje, jeździ na zawody itp. A tak... może małżeństwo doda jej skrzydeł? Z macierzyństwem to faktycznie byłoby trudno, ale Ania jest bardzo młoda i ma na to jeszcze dużo czasu:)
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt:
- LittleLotte
- Kontakt: