Wszytko o Me - ogólne informacje

Wszystko o ME :-)
justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

Panele techniczne opublikowali. TS - Siergiej Baranow... RIP poziomy duetów z Gadbois.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

To znaczy? Może coś bliżej Justyś. Dzięki z góry.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

To jest typ który ma bardzo dobre układy z obozem Żulina i ocenia według własnego widzi mi się. ATS będzie Andrzej Dostani, a nie typ z którym oceniał w Warszawie i Toruniu, więc może nie będzie tak źle.

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Zaczęło się! Niestety jak zwykle u pań udało mi się obejrzeć tylko urywki na żywo, ale cóż, wielkich niespodzianek nie było, Alina i Sonia okupują 2 pierwsze miejsca, a za nimi Alexia Paganini- to łyżwiarka na którą warto zwrócić uwagę, myślę że miałaby szanse nawet przebić się w USA, które kiedyś reprezentowała. Stasia, ach Stasia...- jedyna niespodzianka, niestety niemiła- coś mi się wydaje, że Rosjanie już nie zaryzykują wysłania jej na żadną większą imprezę. Miło że Nicole się ogarnęła, bo po mistrzostwach 4 narodów byłam pełna obaw. Szkoda, że Eli nie udało się awansować- było tak blisko, o jedno miejsce i pół punkta, tym bardziej że łyżwiarka o to jedno miejsce wyżej zaliczyła 2 upadki. Teraz oglądam pary, póki co bez większych emocji.

Awatar użytkownika
Haley452
Kontakt:

Post autor: Haley452 »

blue cat pisze:Stasia, ach Stasia...- jedyna niespodzianka, niestety niemiła- coś mi się wydaje, że Rosjanie już nie zaryzykują wysłania jej na żadną większą imprezę.
To bardzo odważna teza, zważywszy, że w zeszłym roku zawaliła i MŚJ, i MŚ, a jak widać na załączonym obrazku, nadal na zawody ją wysyłają. Zawodniczka z takimi plecami w federacji będzie ciągnięta dopóki ciągnąć ją się będzie dało (pewnie i tak niedługo, patrząc na dziewczyny, które niebawem osiągną wiek seniorski).
Z drugiej strony akurat na start w tych ME zasłużyła, na pewno bardziej niż Alina.

"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mistrzostwa Europy”