Mistrzostwa Kanady

kasik8222

Mistrzostwa Kanady

Post autor: kasik8222 »

Gabi się nie popisała. Żal dziewczyny, ale podobno ma problemy mentalne. Nowa mistrzyni Kanady Alaine pewnie MŚ nie zawojuje, ale ja nie o tym. Miło widzieć w K&C Grzegorza (chyba już Gregora, założę się, że on nawet sny ma po angielsku) Filipowskiego i to super, że wychował mistrzynię, ma już w Kanadzie wyrobioną markę.

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Widzieliście siostrzenicę Isabelle Brasseur, także startującą w parach sportowych? Za jakiś czas może być naprawdę nieźle.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Kasia, a wiesz, że dziś odświeżałam sobie tematy o GP juniorów z lat 2014-2016? I widzieliśmy Justine z Mathieu w jej seniorskim sezonie 2015/2016 roku. Trochę o niej pogadaliśmy, wtedy na zawodach międzynarodowych juniorskich pokazał się też Anthony Ponomarienko i tak sobie z Lotte gadałyśmy o nich i ja się zastanwiałam czy to córka Isabelle, a Lotka mi napisała, że to siostrzenica. A Isabella wyszła za maż za łyżwiarza i ma z nim córkę Gabriellę.
A wracając do Justine, wtedy z Mathieu nieźle się prezentowali, ale szału nie było. Potem znikła i jak widzę teraz zmieniła partnera. Oby jej jak najlepiej szło. A jej pobecny partner, Mark Bardei jeździł wtedy z Renatą Ohanesian i pamiętam, że oni to robili wrazenie, oj tak. Byli jedną z moich ulubionych par juniorskich.

Tak w ogóle to przypomniałam sobie juniorów i naprawdę niewiele z tych nazwisk pojawia sie dziś na zawodach, bardzo, bardzo duzo poszło w kompletne zapomnienie.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mistrzostwa narodowe”