Solistki Program Krótki
Solistki Program Krótki
Bardzo ciekawa sytuacja u pań, powiedziałabym, że nie ma żadnej murowanej kandydatki na złoto. Za to jest kilka, które mogą wygrać, ale równie dobrze, wylądować poza top6.
Eurosport będzie transmitować od 8.30
Wyniki i kolejność startową można znaleźć tu: http://www.isuresults.com/results/seaso ... ta0203.htm
Eurosport będzie transmitować od 8.30
Wyniki i kolejność startową można znaleźć tu: http://www.isuresults.com/results/seaso ... ta0203.htm
Mam bardzo ambitny plan ogarnąć dwie ostatnie grupy na żywo, oby się udało
Nie ukrywam, że całym sercem jestem za Riką i już od kilku dni się denerwuje na zapas. I liczę na to by Eunsoo wywalczyła dwa miejsca dla Koreanek w przyszłym roku. Nie narzekałabym na japońskie podium, ale wiadomo że nie ma co nawet o tym marzyć
(Zdecydowanie w tym sezonie jeśli chodzi o solistki u mnie bardzo azjatyckie nastroje
W ogóle, przede wszystkim, liczę na w miarę rzetelne sędziowanie bo co się w tym sezonie odp... odwala zaczyna mi przeszkadzać w śledzeniu tej dyscypliny
Nie ukrywam, że całym sercem jestem za Riką i już od kilku dni się denerwuje na zapas. I liczę na to by Eunsoo wywalczyła dwa miejsca dla Koreanek w przyszłym roku. Nie narzekałabym na japońskie podium, ale wiadomo że nie ma co nawet o tym marzyć
(Zdecydowanie w tym sezonie jeśli chodzi o solistki u mnie bardzo azjatyckie nastroje
W ogóle, przede wszystkim, liczę na w miarę rzetelne sędziowanie bo co się w tym sezonie odp... odwala zaczyna mi przeszkadzać w śledzeniu tej dyscypliny
Efforts will lie, but will never be in vain.
Jak ALina pojedzie tak dowolny, jak tera zkrótki, to Rika nawet z dwoma 3A nie da jej rady. Za dużo straciła. Wielka szkoda, bo miałam nadzieję, że będe powrównywalne wyniki po krótkim No i ja lubię 3A mocno, więc żałuję, że nie mogłam kolejnego oglądnąć. I nie bardzo rozumiem, gdzie ALina jest taka lepsza w PCS niż Kaori? Normalnie żart. Nie powinno być aż takiej różnicy. Evgenia nieźle, ale jednak była gorsza i to widocznie i od Aliny od Kaori, i nawet od ELizabet.
Yyy... No tak. Co to się tam porobiło w PCS to jakaś porażka - Satoko tyle samo co Elisabet, Rika prawie tyle co Bradie, Alina i Żenia z taką (kompletnie nieuzasadnioną) przewagą że równie dobrze od razu dajcie im medale, po co się męczyć z zawodami.
Panelu technicznego tam chyba nie było, ten 3T Bell taki czysty i dokręcony wow.
Masakra. Szkoda mi łyżwiarek z dobrą techniką, krawędziami i i programami, bo zmarnowały tyle czasu, a wystarcza odpowiednia flaga lub trenerka.
Panelu technicznego tam chyba nie było, ten 3T Bell taki czysty i dokręcony wow.
Masakra. Szkoda mi łyżwiarek z dobrą techniką, krawędziami i i programami, bo zmarnowały tyle czasu, a wystarcza odpowiednia flaga lub trenerka.
Efforts will lie, but will never be in vain.
Nie mam siły komentować pracy panelu sędziowskiego, więc powiem wam, że niezła afera się zrobiła.
Na treningu Eunsoo Lim i Mariah Bell miały małe starcie. Znaczy koreańska wersja jest taka, że Eunsoo została zaatakowana przez Marię od tyłu i specjalnie przeleciała jej łyżwą po nodze, także potrzebna była interewencja medyczna. KSU podobno będzie wypełniało oficjalną skargę, bo wojna pomiedzy paniami trwa cały sezon, a tu Bell się trochę przesadziło.
Na treningu Eunsoo Lim i Mariah Bell miały małe starcie. Znaczy koreańska wersja jest taka, że Eunsoo została zaatakowana przez Marię od tyłu i specjalnie przeleciała jej łyżwą po nodze, także potrzebna była interewencja medyczna. KSU podobno będzie wypełniało oficjalną skargę, bo wojna pomiedzy paniami trwa cały sezon, a tu Bell się trochę przesadziło.