Porgram dowolny Par Sportowych

jw
Kathiea
Kontakt:

Porgram dowolny Par Sportowych

Post autor: Kathiea »

Zaczyna się o 2.30 w nocy.

Po dzisiejszym SP, wszystko wskazuje na to, że walka o tytuł rozstrzygnie się pomiędzy SUi/Han a Tarasovą/Morozovem. ALe wszystko się może zdarzyć, obie pary potrafią zwalić swoje programy dowolne.

Kathiea
Kontakt:

Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Jeśli ktoś nie chce wstawać w nocy, to od 7 będzie live na Eurosporcie 2.

Kathiea
Kontakt:

Ja wstałam na ostatnie dwie grupy :) T/M zrobili swoje, zobaczymy, co odpowie S/H.

Kathiea
Kontakt:

Wow, cała ostatnia grupa pojechałą super! I Sui/Han po raz kolejny Mistrzami Świata! <radocha>

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Nic niestety nie widziałam, ale dobrze że Sui i Han się spięli. Z drugiej strony szkoda Vanessy i Morgana, pewnie bardzo chcieli tego złota a tu nawet podium nie ma <zalamka> Szkoda, niewiele brakło.

Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Yes yes yes <hura> <hura> <hura> <brawo>
Ale jestem zadowolona, że Chińczycy wygrali! Jak już pisałam, strasznie ich lubię i cenię, a szczególnie im kibicuję po tej kontuzji. Poza tym, może to niefajne, ale nie lubię Tarasowej, jakoś zupełnie mi nie podchodzi. Może są dobrą parą, może dobrze jeżdżą, ale sympati mojej absolutnie nie mogą zdobyć.

Patrzyłam właśnie na protokoły. Co ciekawe wartość bazowa programu S/H była dokładnie o 1 punkt niższa niż T/M. Ale.. doliczając GOE wygrali o 5 punktów. I do tego te dziesiątki w drugiej ocenie....miód na moje serce :)

Kathiea
Kontakt:

Bo prezentacja S/H była nieporównywalna. A T/M jeśli chodzi o GOE to trochę stracili na SBS, tam Vladimir miał jakieś problemy. Wenjing jest normalnie bohaterką, że po jej kontuzjach jakoś te skoki wylądowała.

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Post autor: Svietka »

Jednak Chińczycy....no i fajnie. Nie widziałam muszę nadrobić.
Tarasova wydaje się sympatyczna. On zresztą też.

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Post autor: Svietka »

Sui/Han byli magiczni dzisiaj :) cudnie interpretują program, prawdziwi artyści.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mistrzostwa świata ”