Solistki Program Krótki
No zaje...fajne te PCS, nie powiem. Jestem totalnie zniesmaczona. Nawet nie oglądałam, a wiem, że Żenia i Alina nie zasługują na taką przewagę. Alina to już w ogóle. Ona z wieloma powinna tam przegrywać i to znacznie.
Szkoda Riki, miałam nadzieję, że wygra, ale ma za dużą stratę, jak Alina zawali to Kaori da radę. I w sumie lepiej, żeby tak się stało. A Rika niech po prostu pojedzie czysto.
Mam wrażenie, że obecnie PCS i to zwiększone GOE cofają nas prosto do epoki 6.0. Żadnych podstaw do takiej a nie innej oceny, tak jest, bo tak.
Szkoda Riki, miałam nadzieję, że wygra, ale ma za dużą stratę, jak Alina zawali to Kaori da radę. I w sumie lepiej, żeby tak się stało. A Rika niech po prostu pojedzie czysto.
Mam wrażenie, że obecnie PCS i to zwiększone GOE cofają nas prosto do epoki 6.0. Żadnych podstaw do takiej a nie innej oceny, tak jest, bo tak.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Mnie też szkoda Riki, ale ona chyba padła ofiarą rozbuchanych oczekiwań u siebie- Japończycy już, już widzieli ja w glorii chwały, druga Mao, pokonujaca dziewczyny Eteri. Stres, własna publika i wyszło jak wyszło, choć może jeszcze coś nadgoni, wszystko się może zdarzyć. Widać, że i u Elizabet magia Eteri dziala- mam wrażenie że dostaje wyższe PCS niż u Briana, mimo że jakiejś wielkiej różnicy na korzyść przynajmniej ja tu nie widzę.
Ja omijam ten temat szerokim łukiem.... Nie ma to jak robienie dramy dla dramy.kasik8222 pisze:Ja dopiero nadrabiam, ale już zdążyłam się zorientować, że na youtube robi się z Bell drugą Tonyę Harding. Takie teorie oczywiście wysuwają fani drugiej zawodniczki. Niektórzy naprawdę są w tym fanatyczni.