Internationaux de France
Internationaux de France
Listy startowe i wyniki
Soliści SP
Pary taneczne RD
Solistki SP
Pary sportowe SP
Soliści FS
Pary taneczne FD
Solistki FS
Pary sportowe FS
Soliści: Nicolas Nadeau, Kevin Aymoz, Romain Ponsart, Morisi Kvitelashvili, Daniel Samohin, Shoma Uno, Alexander Samarin, Anton Shulepov, Sergei Voronov, Nathan Chen, Tomoki Hiwatashi
Solistki: Laurine Lecavelier, Mae-Berenice Meite, Lea Serna, Nicole Schott, Wakaba Higuchi, Kaori Sakamoto, Yuna Shiraiwa, Alena Kostornaia, Maria Sotskova, Alina Zagitova, Starr Andrews, Mariah Bell
Pary sportowe: Miriam Ziegler / Severin Kiefer, Camille Ruest / Andrew Wolfe, Minerva Fabienne Hase / Nolan Seegert, Rebecca Ghilardi / Filippo Ambrosini, Anastasia Mishina / Aleksandr Gallamov, Daria Pavluchenko / Denis Khodykin, Ashley Cain-Gribble / Timothy LeDuc, Haven Denney / Brandon Frazier
Pary taneczne: Carolane Soucisse / Shane Firus, Marie-Jade Lauriault / Romain Le Gac, Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron, Julia Wagret / Pierre Souquet-Basiege, Charlene Guignard / Marco Fabbri, Allison Reed / Saulius Ambrulevicius, Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev, Tiffani Zagorski / Jonathan Guerreiro, Olivia Smart / Adrian Diaz, Madison Chock / Evan Bates
Soliści SP
Pary taneczne RD
Solistki SP
Pary sportowe SP
Soliści FS
Pary taneczne FD
Solistki FS
Pary sportowe FS
Soliści: Nicolas Nadeau, Kevin Aymoz, Romain Ponsart, Morisi Kvitelashvili, Daniel Samohin, Shoma Uno, Alexander Samarin, Anton Shulepov, Sergei Voronov, Nathan Chen, Tomoki Hiwatashi
Solistki: Laurine Lecavelier, Mae-Berenice Meite, Lea Serna, Nicole Schott, Wakaba Higuchi, Kaori Sakamoto, Yuna Shiraiwa, Alena Kostornaia, Maria Sotskova, Alina Zagitova, Starr Andrews, Mariah Bell
Pary sportowe: Miriam Ziegler / Severin Kiefer, Camille Ruest / Andrew Wolfe, Minerva Fabienne Hase / Nolan Seegert, Rebecca Ghilardi / Filippo Ambrosini, Anastasia Mishina / Aleksandr Gallamov, Daria Pavluchenko / Denis Khodykin, Ashley Cain-Gribble / Timothy LeDuc, Haven Denney / Brandon Frazier
Pary taneczne: Carolane Soucisse / Shane Firus, Marie-Jade Lauriault / Romain Le Gac, Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron, Julia Wagret / Pierre Souquet-Basiege, Charlene Guignard / Marco Fabbri, Allison Reed / Saulius Ambrulevicius, Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev, Tiffani Zagorski / Jonathan Guerreiro, Olivia Smart / Adrian Diaz, Madison Chock / Evan Bates
Efforts will lie, but will never be in vain.
Re: Internationaux de France
Postuluję o przedłużenie tygodnia
Słyszałam, że Laurine Lecavelier jest kontuzjowana i nie wystąpi.
Słyszałam, że Laurine Lecavelier jest kontuzjowana i nie wystąpi.
Obejrzałam sobie Serne i Briana Jouberta w K&C. Cóż za styłówa, ledwo poznałam Pana Trenera.
A ja wpadłam powiedzieć, że mam ochotę polecieć do Grenoble i spalić wszystkie sędziowskie komputery. Kosto, która ma PCS wyższe od Trusowej ledwie o setne. To jakieś Mamy Cię, czy co?!
W tańcach będzie ciekawie, oczywiście wygrają Gabi z Guliamem, ale o 2 i 3 miejsce będziemy mieli ostrą walkę, obstawiam jeszcze Charlene z Markiem i Mad z Evanem na podium, choć kto wie, może ktoś namieszać.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Internationaux de France
Justyś, bo Sasza ma quqdy, a jak ma quady to po prostu wielka artystka i po prostu MUSI dostawać wielkie pcs bo jej się należy za quady. I tak mamy, że za quady dziewczynki dostają kosmiczne oceny
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
A ja się nie spodziewałam takiego repertuaru po Bell. Co z tego,że mnie skręca jak coś takiego słyszę. Straszny mózgoskręt.
Piszcie, nie mogę oglądać i tylko zerkam na wyniki dyskretnie, Wasze wrażenia bezcenne, bo wiem co się dzieje.
Jak dla mnie kombinacja Zagitovej była taka trochę nie do końca, co tam, przy Trusovej ta dziewczyna to chodzący artyzm.
Obrjrzalam Kaori i niestety nie wyszło jej, Alina też z błędami, jak zobaczyłam zielone Goe po kombinacji to malo co telefonu nie poplulam z oburzenia, na szczęście ktoś zauważył, ze na dodatnie goe ta kombinacja absolutnie nie zasłużyła. Alena prowadzi, muszę nadrabiać, w panach jak widzę Shoma katastrofę chyba zaliczył... Super, że Kevin trzeci
Kurcze, ja tez nie mogę oglądać, bo chyba Francja ma wykupione prawa i YouTube nie działa a na inne linki chwilowo za słaby internet. Cieszę się z pierwszego msc Aleny (mimo ze jej punktów poskąpili), martwi mnie sytuacja Shomy, kurcze, takie fajne programy w tym roku, czemu federacja mu nie znajdzie trenera....
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Internationaux de France
Dobrze, że Kevin dał radę i nie upadł na twarz, bo lutz z kombinacji przy którym upadł tak się odchylił od pionu, że bałam się że serio zaliczy mazakiem w lód. Swoją drogą ludzie piszą na twitterze, że tafla znowu jest źle przygotowana i że znowu są na niej plamy wody. Siergiej Dudakow przyszedł aż i zrobił temu zdjęcia.yenny pisze: ↑5 lat temu Obrjrzalam Kaori i niestety nie wyszło jej, Alina też z błędami, jak zobaczyłam zielone Goe po kombinacji to malo co telefonu nie poplulam z oburzenia, na szczęście ktoś zauważył, ze na dodatnie goe ta kombinacja absolutnie nie zasłużyła. Alena prowadzi, muszę nadrabiać, w panach jak widzę Shoma katastrofę chyba zaliczył... Super, że Kevin trzeci
W rogach tafli ewidentnie stoją kałuże, FFSG twierdzi, że to się światło tak odbija.
Mam nadzieję, że pary przeżyją, może uratują ten dzień jakoś.
Ale propsy dla organizatorów, że przynajmniej załatwili sędziów technicznych, tylko szkoda że tak wybiórczych
Mam nadzieję, że pary przeżyją, może uratują ten dzień jakoś.
Ale propsy dla organizatorów, że przynajmniej załatwili sędziów technicznych, tylko szkoda że tak wybiórczych