Warsaw Cup 2019
Warsaw Cup 2019
No i klasycznie Warsaw Cup 2019
COS Torwar II
14-17.11.2019
Ja się planuję wybrać
listy startowe tutaj http://www.isuresults.com/events/fsevent03111935.htm
Jak dla mnie jest dla kogo zajrzeć. Warto chociaż po to, żeby pokibicować Katii. Jestem bardzo ciekawa jak nasze słoneczko sprawdza się na żywo :D W tańcach co prawda trzeba będzie przecierpieć smutne klauny, ale też jest fajnie. W parach kilka ciekawostek. Z kim się widzę? :D
COS Torwar II
14-17.11.2019
Ja się planuję wybrać
listy startowe tutaj http://www.isuresults.com/events/fsevent03111935.htm
Jak dla mnie jest dla kogo zajrzeć. Warto chociaż po to, żeby pokibicować Katii. Jestem bardzo ciekawa jak nasze słoneczko sprawdza się na żywo :D W tańcach co prawda trzeba będzie przecierpieć smutne klauny, ale też jest fajnie. W parach kilka ciekawostek. Z kim się widzę? :D
Re: Warsaw Cup 2019
Wow, sporo tych par- chyba event z największą liczbą par od początku sezonu, więc może jeszcze ta dyscyplina się jakoś ogarnie. Wybrałabym się, ale niestety przez obowiązki zawodowe nie dam rady.
Hej Justys, ja planuję przyjazd. Na razie na 99% mogę powiedzieć że będę.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Tak, mam, jakby co będę dzwonić.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Warsaw Cup 2019
Witam serdecznie :),
czy wstęp jest darmowy ? Próbowałam znaleźć informacje odnośnie sprzedaży biletów, jednak poległam. Dziękuję za odpowiedź :)
czy wstęp jest darmowy ? Próbowałam znaleźć informacje odnośnie sprzedaży biletów, jednak poległam. Dziękuję za odpowiedź :)
Ja już się doczekać nie mogę, mam nadzieję, ze nic nie przeszkodzi w wyjeździe, plan jest taki, że będę w Warszawie w piątek, ale nie wiem dokładnie o której, więc pewnie pojawię się dopiero w sobotę rano ma Torwarze.
Kurczę, a ja akurat w ten weekend jadę na wesele, to już któryś raz z kolei, jak nie ma mnie w Wawie na Warsaw Cup. A chętnie bym się z Wami zobaczyła.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Hejka, niestety moje plany weekendowe się sypią, na razie walczę, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bede się odzywać
JEEEST!!! Rekord życiowy 201 punktów, owacje na trybunach, pokonane wicemistrzyni USA i dwie Rosjanki, hymn Polski na lodowisku! Brawo Kasiu!
Jejciuuu, ona jest taka urocza
Ze wszystkich rosyjskich zawodniczek, które mogły zechcieć reprezentować Polskę, strasznie się cieszę, że to właśnie Katia. Jakieś takie ciepełko wywołuje w człowieku, jak się ją ogląda. Mega. Pokonanie Bradie i Rosjanek na pewno da jej dużo pewności siebie. Na ME bez kitu będzie czwarta, maks. piąta. Super,że wreszcie mamy zawodniczkę, której można z dumą kibicować.
A z drugiej strony trochę to smutne, że nie jesteśmy w stanie sami sobie wyszkolić reprezentantki na takim poziomie. No ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, trzeba się cieszyć, że Katia wybrała Polskę i będzie mogła pomóc w promowaniu łyżwiarstwa w naszym kraju.
Ze wszystkich rosyjskich zawodniczek, które mogły zechcieć reprezentować Polskę, strasznie się cieszę, że to właśnie Katia. Jakieś takie ciepełko wywołuje w człowieku, jak się ją ogląda. Mega. Pokonanie Bradie i Rosjanek na pewno da jej dużo pewności siebie. Na ME bez kitu będzie czwarta, maks. piąta. Super,że wreszcie mamy zawodniczkę, której można z dumą kibicować.
A z drugiej strony trochę to smutne, że nie jesteśmy w stanie sami sobie wyszkolić reprezentantki na takim poziomie. No ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, trzeba się cieszyć, że Katia wybrała Polskę i będzie mogła pomóc w promowaniu łyżwiarstwa w naszym kraju.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
No i zapowiada się, że na przyszłorocznym GP będziemy mieć wreszcie reprezentantkę wśród solistek, na co czekałam już od tak dawna, że myślałam że się nie doczekam - już chyba z 10 lat. Ale wreszcie