Ogólnie o GP
Re: Ogólnie o GP
Cóż, TVP Sport mogłoby chociaż łaskawie pokazać tańce, jak nasi startują- to już by było coś. Ale pewnie zawsze się znajdzie jakiś mecz nie wiem której ligi, który będzie w tym czasie lecieć Niestety fani łyżwiarstwa w tym kraju nie są na tyle liczną grupą, żeby ktoś o nich w ogóle pomyślał.
Mi też szkoda łyżwiarstwa w telewizji, ale akurat jeśli chodzi o TVP to wolałbym żeby oni tych praw nie kupowali, przynajmniej na czas Grand Prix (bo to nie są prawa tylko do GP a na cały sezon, czyli na ten moment mistrzostw świata też nikt nie pokaże). Bo TVP Sport pokaże np. tylko dowolny solistek, a ISU zablokuje wszystko, bo przecież prawa wykupione. Pamiętam że w ostatnim sezonie z zawodów w Francji pokazali tylko galę, co też pokazuje gdzie na liście priorytetów jest ten sport.
Bardziej szkoda mi Eurosportu bo oni rzeczywiście pokazywali trochę więcej.
Bardziej szkoda mi Eurosportu bo oni rzeczywiście pokazywali trochę więcej.
Ogólnie o GP
Co prawda można zobaczyć transmisje na Youtubie lepszy rydz niż nic, ale to jednak nie to sama co w telewizji czy nawet eurosport player. Nie wiem kto stoi za takim decyzjami, które skutkują, że żadna telewizja nie będzie transmitować mistrzostw Europy i Świata. No jaki jest deal dla takiej instytucji, która kupuje prawa jak nie ma komu ich sprzedać? Ciągle jeszcze mam nadzieję na Rai sport w przyszłym roku ale pewnie płonne. Przypuszczam że będą jakieś wewnętrzne naciski federacji, dziennikarzy, komentatorów którzy stracili pewne poletko działań ale cz to coś da.
Łyżwiarstwo niestety od lat "schodzi do podziemia". Ja dlatego z sentymentem wspominam początek lat 90-tych, bo było tego wszystkiego do wyboru do koloru, łyżwiarstwo profesjonalne też kwitło, a dziś nie istnieje.
Polsat Sport wykupił prawa do GP! wiem, że można było oglądać live na YT, ale jakoś tak bez komentarza, na kompie to dla mnie nie to samo. I z tego, co szybko zdążyłam spojrzeć to z Cup of China pokażą wszystko lub prawie wszystko. Nie mam pojęcia, jak będzie z komentarzem, po tylu latach jednak przyzwyczaiłam się do ludzi z Eurosportu, ale jak się nie ma, co się lubi...
Dla mnie to b. dobre wieści, ale to może oznaczać, że live na YT przestanie być dostępny w Polsce, więc jeśli ktoś nie ma Polsatu Sport to słabo.
Dla mnie to b. dobre wieści, ale to może oznaczać, że live na YT przestanie być dostępny w Polsce, więc jeśli ktoś nie ma Polsatu Sport to słabo.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Hmm, z jednej strony fajnie będzie obejrzeć z komentarzem (chociaż bardzo wiele będzie zależało od tego kto to będzie komentował). Ale z drugiej pytanie czy będzie można oglądać jakieś powtórki np. na Ipli. Czy zostanie tylko nagrywanie i oglądanie w wolnej chwili.
Powiem Wam, że ja.już przywyklam do oglądania łf na yt i nawet brak komentarzy mi nie przeszkadza. Zwłaszcza, że i tak jak oglądałam w tv, to głównie na rai sporcie, gdzie i tak gadali po włosku. W sumie to.sporo rozumiałam, bo panie.głównie mowily "multo bene" lub samo "bene"
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Ja się trochę też przyzwyczaiłam, zwłaszcza, że mogę oglądać Youtube na telewizorze. Dużo daje mi też fakt, że pojawiają się informacje co to za element techniczny ale jednak lubię komentarz, szczególnie Magdy Tascher, bo zawsze czegoś ciekawego że świata łyżwiarstwa się dowiem
Ogólnie o GP
Zazdroszczę tej opcji, mój stary telewizor niestety nie daje rady ale przymierzam się do kupna nowego,więc może niebawem...golew pisze: ↑5 lat temu Ja się trochę też przyzwyczaiłam, zwłaszcza, że mogę oglądać Youtube na telewizorze. Dużo daje mi też fakt, że pojawiają się informacje co to za element techniczny ale jednak lubię komentarz, szczególnie Magdy Tascher, bo zawsze czegoś ciekawego że świata łyżwiarstwa się dowiem
Ja też wolę, jak ktoś gada (oczywiście nieprzesadnie), wtedy mam jakieś takie poczucie, że nie oglądam tego sama, tylko jest nas więcej, można od razu porównać swoje wrażenia z komentującym itd. No i tak, ploteczki ze świata łyżwiarskiego zawsze w cenie
A co do Twojego wcześniejszego pytania, to ja zawsze nagrywam jak nie mogę oglądać i odpalam sobie do kolacji po pracy
Trochę empatii Haley, nie wszyscy mają Polsat Sport.
-więc jeśli ktoś nie ma Polsatu Sport to słabo.
No , chyba dla gamoniów którzy nie potrafią zainstalowć vpna. Ja wszystkie do tej pory grand prixy oglądałam "ze " Szwecji, mimo , ze mieszkam w Polsce.
-więc jeśli ktoś nie ma Polsatu Sport to słabo.
No , chyba dla gamoniów którzy nie potrafią zainstalowć vpna. Ja wszystkie do tej pory grand prixy oglądałam "ze " Szwecji, mimo , ze mieszkam w Polsce.
[mention]Esperanza[/mention] a może zamiast wyzywania napisałabyś z czego korzystasz? Nie wszystkie VPNy są godne zaufania, więc na pewno wiele osób skorzystałoby ze sprawdzonej informacji.
Jakby co, wszystkie zawody Grand Prix transmituje też rosyjska telewizja: link1 link2 link3
Jakby co, wszystkie zawody Grand Prix transmituje też rosyjska telewizja: link1 link2 link3
Efforts will lie, but will never be in vain.
Mnie tam zawsze zastanawia jak wielkie i rozdęte ego oraz przekonanie o własnej zajebistości ma osoba w jednej wypowiedzi pisząca o empatii równocześnie nazywając ludzi gamoniami... i do tego uważająca, że to inni się czepiają...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Ogólnie o GP
trochę parsknęłam, jak przeczytałam, że nie mam empatii, bo nie myślę o tych, którzy nie mają Polsatu Sport, a w następnym zdaniu zostałam wyśmiana, bo uważam, że sytuacja jest słaba dla tych osób...
Ale nie chciałam się już wdawać w jałowe dyskusje.
No właśnie nie wiem, czy stwierdzenie, ze "to słabo dla tych osób" to już przejaw empatii. To stwierdzenie faktu. Dla mnie post był dziwny, super fajnie, hiper, jeju mam polsat sport a kto nie ma - no to macie przerąbane. To nie jest empatia
Dla ludzi , którzy nie maja tyle "szczęścia " ściągnijcie SetupVPN- działa i jest najlepszy.
Dla ludzi , którzy nie maja tyle "szczęścia " ściągnijcie SetupVPN- działa i jest najlepszy.