Warsaw Cup 2019

JustynaŻ
Kontakt:

Warsaw Cup 2019

Post autor: JustynaŻ »

No i klasycznie Warsaw Cup 2019
COS Torwar II
14-17.11.2019
Ja się planuję wybrać
listy startowe tutaj http://www.isuresults.com/events/fsevent03111935.htm

Jak dla mnie jest dla kogo zajrzeć. Warto chociaż po to, żeby pokibicować Katii. Jestem bardzo ciekawa jak nasze słoneczko sprawdza się na żywo :D W tańcach co prawda trzeba będzie przecierpieć smutne klauny, ale też jest fajnie. W parach kilka ciekawostek. Z kim się widzę? :D

blue cat
Kontakt:

Re: Warsaw Cup 2019

Post autor: blue cat »

Wow, sporo tych par- chyba event z największą liczbą par od początku sezonu, więc może jeszcze ta dyscyplina się jakoś ogarnie. Wybrałabym się, ale niestety przez obowiązki zawodowe nie dam rady.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Hej Justys, ja planuję przyjazd. Na razie na 99% mogę powiedzieć że będę.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
JustynaŻ
Kontakt:

Warsaw Cup 2019

yenny pisze: 5 lat temu Hej Justys, ja planuję przyjazd. Na razie na 99% mogę powiedzieć że będę.
Numer chyba masz nie? :D Serdecznie zapraszam ;D

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Tak, mam, jakby co będę dzwonić.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Alicja

Warsaw Cup 2019

Post autor: Alicja »

Witam serdecznie :),

czy wstęp jest darmowy ? Próbowałam znaleźć informacje odnośnie sprzedaży biletów, jednak poległam. Dziękuję za odpowiedź :)

JustynaŻ
Kontakt:

Warsaw Cup 2019

Cześć ;)
Tak jak co roku wstęp darmowy. Na treningi też można :)

Alicja

Warsaw Cup 2019

Post autor: Alicja »

Super ! Bardzo serdecznie Ci dziękuje za odpowiedź ^^

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Ja już się doczekać nie mogę, mam nadzieję, ze nic nie przeszkodzi w wyjeździe, plan jest taki, że będę w Warszawie w piątek, ale nie wiem dokładnie o której, więc pewnie pojawię się dopiero w sobotę rano ma Torwarze.

Awatar użytkownika
Haley452
Kontakt:

Post autor: Haley452 »

Kurczę, a ja akurat w ten weekend jadę na wesele, to już któryś raz z kolei, jak nie ma mnie w Wawie na Warsaw Cup. A chętnie bym się z Wami zobaczyła.

"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
JustynaŻ
Kontakt:

Warsaw Cup 2019

yenny pisze: 5 lat temu Ja już się doczekać nie mogę, mam nadzieję, ze nic nie przeszkodzi w wyjeździe, plan jest taki, że będę w Warszawie w piątek, ale nie wiem dokładnie o której, więc pewnie pojawię się dopiero w sobotę rano ma Torwarze.
Ja pewnie będę większość czasu. Także jakby coś to po prostu pisz :)

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Hejka, niestety moje plany weekendowe się sypią, na razie walczę, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie, bede się odzywać 😢

dj
Kontakt:

Post autor: dj »

JEEEST!!! Rekord życiowy 201 punktów, owacje na trybunach, pokonane wicemistrzyni USA i dwie Rosjanki, hymn Polski na lodowisku! <radocha> <okok> Brawo Kasiu! <brawo>

Awatar użytkownika
Haley452
Kontakt:

Post autor: Haley452 »

Jejciuuu, ona jest taka urocza <serducho> <serducho> <serducho>

Ze wszystkich rosyjskich zawodniczek, które mogły zechcieć reprezentować Polskę, strasznie się cieszę, że to właśnie Katia. Jakieś takie ciepełko wywołuje w człowieku, jak się ją ogląda. Mega. Pokonanie Bradie i Rosjanek na pewno da jej dużo pewności siebie. Na ME bez kitu będzie czwarta, maks. piąta. Super,że wreszcie mamy zawodniczkę, której można z dumą kibicować.

A z drugiej strony trochę to smutne, że nie jesteśmy w stanie sami sobie wyszkolić reprezentantki na takim poziomie. No ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, trzeba się cieszyć, że Katia wybrała Polskę i będzie mogła pomóc w promowaniu łyżwiarstwa w naszym kraju.

"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

No i zapowiada się, że na przyszłorocznym GP będziemy mieć wreszcie reprezentantkę wśród solistek, na co czekałam już od tak dawna, że myślałam że się nie doczekam - już chyba z 10 lat. Ale wreszcie <radocha>

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Seria Challenger”