Warsaw Cup 2019
Re: Warsaw Cup 2019
Wow! Katia świetnie się rozwija, czyste i efektowne programy, co zawody to lepiej to wygląda. Naprawdę cieszy, że nasz kraj reprezentuje tak pracowita, ambitna i urocza dziewczyna Pokazuje, jak nikt zasługuje u nas na szansę, której w Rosji by nie miała. Oby jak najwięcej sukcesów!
Obejrzałam też Justynę i Jeremiego, super mają program dowolny w tym sezonie! Podnoszenia klasa, zwłaszcza CuLi + StaLi Rytmiczny też wygląda obiecująco, kroki trochę do doszlifowania, ale awans na ME spokojnie do zrobienia
Jak ktoś był, niech się podzieli wrażeniami!
Obejrzałam też Justynę i Jeremiego, super mają program dowolny w tym sezonie! Podnoszenia klasa, zwłaszcza CuLi + StaLi Rytmiczny też wygląda obiecująco, kroki trochę do doszlifowania, ale awans na ME spokojnie do zrobienia
Jak ktoś był, niech się podzieli wrażeniami!
Efforts will lie, but will never be in vain.
Dzięki za filmik rzeczywiście jest urocza a powiedzcie mi proszę kto jest jej trenerem? I czy ona juz w tym sezonie może nas reprezentować na ME? I ile ma lat
Katia ma 17 lat, niedawno dostała polskie obywatelstwo, więc może nas reprezentować zarówno na ME i MŚ, jak i na olimpiadzie. Trenuje u Orsera.
Warsaw Cup 2019
Mam pytanko, Ktoś był na tegorocznym Warsaw Cup?
Czy wydarzenie przypomina trochę te z serii GP?
Punkty były pokazywane na bieżążo?
Czy wydarzenie przypomina trochę te z serii GP?
Punkty były pokazywane na bieżążo?
Trochę na tańce zerknęłam i solistki, brawo dla Katii i faktycznie super, ze ona nas reprezentuje, że mamy możliwość wysłania kogoś na poziomie na zawody, kogoś kto zawalczy o kolejne miejsca dla naszych. Z drugiej strony szkoda, że nie mamy już zawodniczek wytrenowanych wod podstaw u nas, a przecież można, bo mieliśmy w swoim czasie fajne solistki, które na arenie międzynarodowej suoer się sprawdzały.
Wracając do Katii, mam wrażenie, że byłą lekko zestresowana i nie wycisnęła z tego programu wszystkiego co mogła, ale i tak wielkie brawa.
Obejrzałam też tance Justyny i Jeremiego - podoba mi się zwłaszcza fd, w ogóle ich tańce i to co proponują zawsze mi się podoba, szkoda tylko, że nie potrafią tego sprzedać w taki sposób, by awansować do finałów zawodów zy zdobyć medal na takich zawodach jak WC. Głupie błędy czy chwile rozkojarzenia kosztują ich wiele, a szkoda, bo potencjał mają.
Wracając do Katii, mam wrażenie, że byłą lekko zestresowana i nie wycisnęła z tego programu wszystkiego co mogła, ale i tak wielkie brawa.
Obejrzałam też tance Justyny i Jeremiego - podoba mi się zwłaszcza fd, w ogóle ich tańce i to co proponują zawsze mi się podoba, szkoda tylko, że nie potrafią tego sprzedać w taki sposób, by awansować do finałów zawodów zy zdobyć medal na takich zawodach jak WC. Głupie błędy czy chwile rozkojarzenia kosztują ich wiele, a szkoda, bo potencjał mają.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Warsaw Cup 2019
Ja się cieszę właśnie, bo J&J dwa ostatnie zawody pojechali na czysto bez głupich błędów i wszystko nareszcie wydaje się zmierzać w dobrą stronę
Co do WC nowości były, bo na rozgrzewce mówili trochę o zawodnikach tak jak na GP się robi i planned program content się pokazywało na ekranie. Tak samo można było oglądać na streamie to co na bieżąco wywołują sędziowie, więc spoko.
Co do WC nowości były, bo na rozgrzewce mówili trochę o zawodnikach tak jak na GP się robi i planned program content się pokazywało na ekranie. Tak samo można było oglądać na streamie to co na bieżąco wywołują sędziowie, więc spoko.