Warsaw Cup 2019

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Re: Warsaw Cup 2019

Post autor: holloko »

Wow! Katia świetnie się rozwija, czyste i efektowne programy, co zawody to lepiej to wygląda. Naprawdę cieszy, że nasz kraj reprezentuje tak pracowita, ambitna i urocza dziewczyna :) Pokazuje, jak nikt zasługuje u nas na szansę, której w Rosji by nie miała. Oby jak najwięcej sukcesów!

Obejrzałam też Justynę i Jeremiego, super mają program dowolny w tym sezonie! Podnoszenia klasa, zwłaszcza CuLi + StaLi <serce> Rytmiczny też wygląda obiecująco, kroki trochę do doszlifowania, ale awans na ME spokojnie do zrobienia :)

Jak ktoś był, niech się podzieli wrażeniami! ;)

Efforts will lie, but will never be in vain.
Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Dzięki za filmik :) rzeczywiście jest urocza :) a powiedzcie mi proszę kto jest jej trenerem? I czy ona juz w tym sezonie może nas reprezentować na ME? I ile ma lat ;)

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Katia ma 17 lat, niedawno dostała polskie obywatelstwo, więc może nas reprezentować zarówno na ME i MŚ, jak i na olimpiadzie. Trenuje u Orsera.

Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Dzięki :) jak Orser to super :)

aga8905

Warsaw Cup 2019

Post autor: aga8905 »

Mam pytanko, Ktoś był na tegorocznym Warsaw Cup?
Czy wydarzenie przypomina trochę te z serii GP?
Punkty były pokazywane na bieżążo?

Gość

Warsaw Cup 2019

Post autor: Gość »

*bieżąco

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Trochę na tańce zerknęłam i solistki, brawo dla Katii i faktycznie super, ze ona nas reprezentuje, że mamy możliwość wysłania kogoś na poziomie na zawody, kogoś kto zawalczy o kolejne miejsca dla naszych. Z drugiej strony szkoda, że nie mamy już zawodniczek wytrenowanych wod podstaw u nas, a przecież można, bo mieliśmy w swoim czasie fajne solistki, które na arenie międzynarodowej suoer się sprawdzały.
Wracając do Katii, mam wrażenie, że byłą lekko zestresowana i nie wycisnęła z tego programu wszystkiego co mogła, ale i tak wielkie brawa.
Obejrzałam też tance Justyny i Jeremiego - podoba mi się zwłaszcza fd, w ogóle ich tańce i to co proponują zawsze mi się podoba, szkoda tylko, że nie potrafią tego sprzedać w taki sposób, by awansować do finałów zawodów zy zdobyć medal na takich zawodach jak WC. Głupie błędy czy chwile rozkojarzenia kosztują ich wiele, a szkoda, bo potencjał mają.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
JustynaŻ
Kontakt:

Warsaw Cup 2019

Post autor: JustynaŻ »

Ja się cieszę właśnie, bo J&J dwa ostatnie zawody pojechali na czysto bez głupich błędów i wszystko nareszcie wydaje się zmierzać w dobrą stronę :)

Co do WC nowości były, bo na rozgrzewce mówili trochę o zawodnikach tak jak na GP się robi i planned program content się pokazywało na ekranie. Tak samo można było oglądać na streamie to co na bieżąco wywołują sędziowie, więc spoko.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Seria Challenger”