Mistrzostwa Rosji

dj
Kontakt:

Re: Mistrzostwa Rosji

Post autor: dj »

Widziałem to nagranie i coś tam przewracała oczami z uśmieszkiem o dopingu, żeby nabrać więcej lajków. Gówniara wie dobrze, że jak się powie coś o Tutberidze, to oglądający dostaną podniety. Dokładnie ten sam mechanizm, co tutejsza użytkowniczka od "chodzą słuchy" - nie masz nic ciekawego do napisania, napisz plotę, najlepiej o kimś sławnym i najlepiej oczerniająco.

dj
Kontakt:

Wielkie pojednanie? <rotfl>

Esperanza
Kontakt:

Mistrzostwa Rosji

Post autor: Esperanza »

dj pisze: 5 lat temu Co taka chudzina miałaby brać i po co jej nadziani rodzice mieliby pozwolić niszczyć dziecku zdrowie? Ten, kto wymyśla takie teorie jest bezmózgiem.

I co niby się sprawdziło z tego co pisał?
A przypomnij sobie co Elizaveta brała parę lat temu , w czasach gdy wygrała mistrzostwa swiata? Meldonium. A co to jest meldonium? Lek.Lek na serce. Ale był uznawany za doping , nie byl wtedy zakazany. Ale pózniej został. Teraz Anka i Kostornaya też biorą leki.

dj
Kontakt:

Mistrzostwa Rosji

Esperanza pisze: 5 lat temuA przypomnij sobie co Elizaveta brała parę lat temu , w czasach gdy wygrała mistrzostwa swiata? Meldonium. A co to jest meldonium? Lek.Lek na serce. Ale był uznawany za doping , nie byl wtedy zakazany. Ale pózniej został. Teraz Anka i Kostornaya też biorą leki.
Ja też biorę leki - na sr..., jak się nażrę tłustego. <rotfl>

Sorry, ale to jedyny poziom na jakim mogę rozmawiać z kimś, kto udaje wieszcza, albo że ma kamery w szatniach i domach łyżwiarek.

Esperanza
Kontakt:

Mistrzostwa Rosji

Post autor: Esperanza »

dj pisze: 5 lat temu
Esperanza pisze: 5 lat temuA przypomnij sobie co Elizaveta brała parę lat temu , w czasach gdy wygrała mistrzostwa swiata? Meldonium. A co to jest meldonium? Lek.Lek na serce. Ale był uznawany za doping , nie byl wtedy zakazany. Ale pózniej został. Teraz Anka i Kostornaya też biorą leki.
Ja też biorę leki - na sr..., jak się nażrę tłustego. <rotfl>

Sorry, ale to jedyny poziom na jakim mogę rozmawiać z kimś, kto udaje wieszcza, albo że ma kamery w szatniach i domach łyżwiarek.
Widze, ze sie prostaku ośmieszasz ,ale to jedyne co ci zostaje.
Eliza przyznała sie do brania tego leku, to nie są żadne ploty.
A meldonium to środek podnoszący wydolność organizmu.A nie lek na sranie

dj
Kontakt:

1. Nie ma nic bardziej prostackiego niż rozsiewanie plotek dla lansu.
2. To że Liza się przyznała napisałem kilka postów wyżej napisałem, czytaj co piszą twoi adwersarze.
3. Nie, meldonium nie podnosi wydolności organizmu, jedynie szybciej go regeneruje.

Halka
Kontakt:

Post autor: Halka »

Zmieniając trochę temat, to znowu powraca kwestia podniesienia wieku seniorskiego i tym razem z takim wnioskiem wystąpiła Finlandia. W kwestii komentarza wyników mistrzostw Rosji wypowiedział się ostatnio R.Artunian i powiedział krótko, że bardzo niesprawiedliwe jest, gdy dziewczynki konkurują z dziewczętami, bo przez to wiele łyżwiarek dobrych i utalentowanych zakończyło swoje kariery.Taktyka jest od dobrych kilku lat taka sama. Zamiana trochę starszej mistrzyni na jeszcze młodszą. Możemy tutaj się spierać, kto jest w tym momencie wśród dziewczynek najlepszy, a i tak grupa Eteri na olimpiadę wystrzeli z 14-15 latką która wszystkich ,,załatwi". Należy im oddać, że charują tylko czy to są seniorki? One wg mnie powinny startować w juniorach, a ISU powinno wprowadzić jednak limit skoków poczwórnych w fp, jeżeli już nie ma zgody na podniesienie wieku seniorskiego.

dj
Kontakt:

Mistrzostwa Rosji

Halka pisze: 5 lat temuISU powinno wprowadzić jednak limit skoków poczwórnych w fp, jeżeli już nie ma zgody na podniesienie wieku seniorskiego.
Jestem pewien, że Nathan Chen i jego federacja ostro by to oprotestowały.

JustynaŻ
Kontakt:

Mistrzostwa Rosji

Post autor: JustynaŻ »

Amerykanie na ograniczenie liczby quadów w życiu nie pozwolą. Zwłaszcza mając Chena i Liu (to to dopiero jest przykład słabej techniki)... Nie uważam określania młodych jako fasolki za obraźliwe, ale co kto woli. Bardziej mnie razi nazywanie Kosto czy Ani oszustkami. Skaczą tak jak zostały nauczone, więc to raczej problem złej techniki leży w tym, kto je uczył skoków. Ja tam wychodzę z założenia, że współczesny sport bez dopingu by nie istniał, więc nie zdziwiłoby mnie jakby kiedyś wyszło, że biorą wszyscy tylko Amerykanie/Chińczycy mają więcej hajsów do przekupywania WADy czy MKOL-u. Kogoś za doping przykładnie trzeba ukarać, żeby nie było. Meldonium faktycznie jest lekiem wspomagającym układ krążenia. A co mogliby brać łyżwiarze? Coś na szybką utratę wagi + jakiś diuretyk, żeby to zamaskować na przykład. Amerykanie jak Jelena Ilnych miała z Antonem Szibniewem wrócić plotkowali, że ona przez okres w którym nie trenowali przybrała na wadze i dostała coś na szybkie jej stracenie, dlatego nie startują. Różnie bywa. Też mi się niezbyt podoba system w którym zawodniczka błyszczy sezon, dwa a potem już jest nowa lepsza, zdolniejsza i fajniejsza, ale co zrobić. Z trzech A ja wierzę akurat, ze najłatwiej przez okres dojrzewania będzie przejść Kosto, bo z tego co pamiętam ona jako jedyna ma skoki wyuczone poza grupą Tutberidze do której przeszła dopiero dwa lata temu.
Pamiętajcie jednak o kulturze wypowiedzi co?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Inne zawody”