Ogólnie o 4CC i poszczególnych konkurencjach też ;-)
http://www.isuresults.com/results/season1920/fc2020/
Nie wiem czy jest sens zakładać oddzielnych tematów, ale coś podyskutować warto. Już się zaczęły mistrzostwa i na razie jedna niespodzianka, Sui/Chan na 3 miejscu po sp i do tego ułamkami punktów lepsci w PCS od Kristiny i Michaela U pań Rika na 1szym miejscu po SP, w tańcach Mad i Zach ułamki punktów przed Mad i Evanem. pewnie zrobią wszystko by odegrać się za MUSA i poprawić notowania przed MŚ.
Słabe miejsce Kaitlin i Jean Luca, dopiero na 7 miesjcu.
Ja trzymam kciuki za Piper i Paula.
Nie wiem czy jest sens zakładać oddzielnych tematów, ale coś podyskutować warto. Już się zaczęły mistrzostwa i na razie jedna niespodzianka, Sui/Chan na 3 miejscu po sp i do tego ułamkami punktów lepsci w PCS od Kristiny i Michaela U pań Rika na 1szym miejscu po SP, w tańcach Mad i Zach ułamki punktów przed Mad i Evanem. pewnie zrobią wszystko by odegrać się za MUSA i poprawić notowania przed MŚ.
Słabe miejsce Kaitlin i Jean Luca, dopiero na 7 miesjcu.
Ja trzymam kciuki za Piper i Paula.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Dla mnie od paru lat 4 Kontynenty są pod wieloma względami ciekawsze od ME, zwłaszcza w moich ulubionych parach sportowych. Może ci z Europy trochę mi się opatrzyli a tu zawsze zobaczę kogoś kogo nie mam okazji oglądać tak często i to jest fajne. Knierimy tradycyjnie zawód, Sui/Han to nie wiem czy to był błąd czy celowo skoczony tylko podwójny flip, Moore Towers i Marinaro nie utrzymają pierwszego miejsca, nie ma siły. Peng ciągle pamiętam jako 15-latkę u boku Zhanga. Lubię ten ich short. Lubov i Charlie też rozczarowanie, ale mam poczucie,że ona jest w ogóle strasznym rozczarowaniem. Pamiętam ją w parze z Nodari, lata temu, myślałam, że z Dylanem będą wymiatać, ale z jej niestabilnymi skokami solo nie było opcji. Rika klasa sama w sobie, ciekawie obie Koreanki.
Re: Ogólnie o 4CC i poszczególnych konkurencjach też ;-)
Nie związane z tematem, czy by tylko zajrzeć na to konkretnie forum to musicie się logować? I czy na głownej stronie widzicie temat? Ja mam problem z wejściem...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Jeśli chodzi o tego flipa u S/H to jemu się poślizgnęła ręka na jej kostiumie, albo coś takiego i przez to źle ją wyrzucił. Tak się pisze na łyżwiarskim TT
W lekkim szoku jestem, że Kaori ma wyższe komponenty niż Rika i Bradie. Kurczę, Amerykanki i Japonki przy trzech A z Rosji mają tyle osobowości, tak ciekawie się je wszystkie ogląda, smutne to, że PCS praktycznie w ogóle tego nie odzwierciedlają. Myślę sobie, że jeśli Ania i/lub Sasza będą popełniać błędy to może jednak Rika ma szanse na podium MŚ. Zwłaszcza, że powoli wraca do lutza i 3A-3T. Tylko wolałabym, żeby nie skakała tego 4S, bo i tak go nie dokręca.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Haley, oby, bo nie mogę się pogodzić z tymi pcs!
Poza tym naszła mnie taka refleksja odnosnie tańców, że nasi mają za rd w sezonie ok 71 pkt, to wystarcza na koniec pierwszej dziesiątki w Europie, a na świecie jest jeszcze tyle par z wysokimi wynikami, Kaitlyn i Jean-Luc mają tyle co nasi na ME, a są na 7 mym miejscu. Natalia i Maks naprawdę muszą pojechać na 150% by być w pierwszej 15.
Poza tym naszła mnie taka refleksja odnosnie tańców, że nasi mają za rd w sezonie ok 71 pkt, to wystarcza na koniec pierwszej dziesiątki w Europie, a na świecie jest jeszcze tyle par z wysokimi wynikami, Kaitlyn i Jean-Luc mają tyle co nasi na ME, a są na 7 mym miejscu. Natalia i Maks naprawdę muszą pojechać na 150% by być w pierwszej 15.
Nie mam problemu, nie muszę się logować by tu zajrzeć.
Dzięki Kasia, a ja właśnie nie mogę, wszędzie mogę czytać bez logowania, tylko ten konkretny dział nie ... Nie wiem czemu, uprawnienia ma takie same jak inne działy.
O, jednak w tańcach znów gorą Madison z Evanem, na drugim miejscu Piper i Paul a Mad i Zach na 3cim, twizzle im nie wyszly.
Tak co do sędziowania. To Maddison upadła w trakcie programu, ale w komponentach wciąż 9.75 co jest niezgodne z wytycznymi dla sędziów... Dla mnie P2 powinni byli wygrać.
Ale u facetów jaki poziom w ostatniej grupie O_O ME się wstydzą.
Ale u facetów jaki poziom w ostatniej grupie O_O ME się wstydzą.
- tatianalarina
- Kontakt:
Ja mam tak samo, jak się wyloguje, to też mnie na ten jeden wątek nie puszcza z komunikatem "Nie masz uprawnień do przeglądania lub czytania tematów na tym forum.". Firefox 72, Windows 7.
Widzę temat na głównej. Mogę w niego kliknąć, ale by przeczytać wpisy też muszę się zalogować.
Sorry za błąd, w sumie to ja jak tylko wejdę na stronę to jestem zalogowana na zasadzie zapamiętania, nie loguję się osobno przy każdym wejściu.
No właśnie nie wiem co jest grane, np. utworzony dział ME w ogólnie nie był widoczny, Holloko pogrzebała w ustawieniach i niby było ok, a jest coś nie tak - 4CC - parametry i ustawienia te same co inne działy, na które wchodzi się bez logowania. No nic to, może Holloko ogarnie, bo ja nie jak widać.
Ja mam tak samo, nie mogę bez zalogowania się przeglądać forum- ale już tak raz miałam a potem wróciło do normy. A w temacie 4 CCWang i Liu są świetni, bardzo mi się podobali. 4 miejsce to dla nich wielki sukces, dawno żadna chińska para taneczna nie robiła na mnie takiego wrażenia. Niech tylko na zdrowie uważają, bo w Chinach z tym ostatnio krucho