Życzenia i pozdrowienia
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- LittleLotte
- Kontakt:
Dla dzisiejszych jubilatów, Alexieja i Jkowalskiego - hb hb
[ Dodano: 2018-08-06, 07:52 ]
Kasik hb spełnienia marzeń
[ Dodano: 2018-08-14, 09:13 ]
Nesquik - Tobie też spełnienia marzeń i tego co najpiękniejsze hb
[ Dodano: 2018-08-06, 07:52 ]
Kasik hb spełnienia marzeń
[ Dodano: 2018-08-14, 09:13 ]
Nesquik - Tobie też spełnienia marzeń i tego co najpiękniejsze hb
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Re: Życzenia i pozdrowienia
Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt dla wszystkich Forumowiczów i fanów łyżwiarstwa - niech Nowy Rok przyniesie nam mnóstwo łyżwiarskich emocji, ale wyłącznie tych dobrych
Wesołych świąt!
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Trzymajcie się ciepło w tym trudnym czasie, dbajcie o bliskich i nie oglądajcie wiadomości od rana do nocy, bo to strasznie ryje psychikę. Nie wiem dlaczego jest jak jest, ale człowiek wielu rzeczy się o sobie dowiaduje i przewartościowuje to i owo.
Cześć - forum zamarło ale mam nadzieję że u Was wszystko dobrze, u mnie tak, trzymajcie się ciepło i zdrowo i tak, zgadzam się, nie oglądajcie mediów od rana do nocy, ja tak nigdy nie robiłam i jest dużo lepiej. Podczas siedzenia w domu oglądajcie dużo ulubionych łyżwiarskich przejazdów. Pozdrawiam wszystkich buziaki
No czas taki, ze siły nawet nie ma na forum i czasu też, bo ja pracowałam do tej pory normalnie, potem lekcje z młodym i padałam wieczorem.
Też Wam życzę Wesołych świąt, zdrowia przede wszystkim.
Też Wam życzę Wesołych świąt, zdrowia przede wszystkim.
No ja tez wlasnie nie mam juz w ogole czasu, bo dziecko w domu (1,5 roku, wiec sie samo soba nie zajmie) i jednoczesnie musimy z mezem pracowac. Wiec jak maly spi to ja pracuje, czasami do nocy... Jestem wykonczona, niech to sie juz skonczy bo nie wirus mnie zabije a wykonczenie fizyczne.
Szkoda tez, ze nie dane nam bylo obejrzec MS w tym roku, zawsze to jakis promyczek. No ale jest youtube. Widzieliscie ze cale MS z Mediolanu z 2018 roku ISU streamingowalo? Mozna sobie powtorzyc
Szkoda tez, ze nie dane nam bylo obejrzec MS w tym roku, zawsze to jakis promyczek. No ale jest youtube. Widzieliscie ze cale MS z Mediolanu z 2018 roku ISU streamingowalo? Mozna sobie powtorzyc
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Hortensja, ja teraz jestem przedszkolanką i terapeutką syna w jednym, mąż ma pracę zdalną, fajnie że jest w domu, ale też co chwila się irytuje, że nie może się skupić. Codziennie dostaję wytyczne co mam robić z dzieckiem, może to i dobrze, bo plan dnia trzyma mnie w pionie (pytanie na jak długo), przed epidemią myśleliśmy o nowym mieszkaniu, a teraz to już nie wiem, zazdroszczę w obecnej sytuacji każdemu kto ma domek z ogródkiem. Staram się często dzwonić do mojej starszej cioci, która mieszka sama i ma swoje choroby, gadamy o wszystkim tylko nie o polityce i gospodarce. Każdemu polecam taką taktykę, by nie zwariować.
No ja jako ze mieszkam od dawna za granica mam rytual codzienny dzwonienia do mamy, w drodze do pracy, na spacerze z synem, na zakupach. Potrafie po 2 godziny dziennie z nia gadac.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."