Sprawy forumowe
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Zrobione. Nie było sprzeciwu, więc przy okazji wyłączyłam też łączenie postów
Techniczny apdejt: duże zmiany idą i się robią (tzn testują), planuję wdrożyć albo jeszcze przed finałem GP, a jak nie ogarnę to jakoś niedługo po. Będzie wymieniany silnik forum i ogólny lifting. Wiem, że trochę mi to długo zajmuje, ale ostatnio nie mam aż tyle zdrowia i czasu jak by się chciało, a nie chcę przeprowadzać takiego remontu kapitalnego bez przygotowania bo to może się skończyć epicką awarią
Techniczny apdejt: duże zmiany idą i się robią (tzn testują), planuję wdrożyć albo jeszcze przed finałem GP, a jak nie ogarnę to jakoś niedługo po. Będzie wymieniany silnik forum i ogólny lifting. Wiem, że trochę mi to długo zajmuje, ale ostatnio nie mam aż tyle zdrowia i czasu jak by się chciało, a nie chcę przeprowadzać takiego remontu kapitalnego bez przygotowania bo to może się skończyć epicką awarią
Efforts will lie, but will never be in vain.
Re: Sprawy forumowe
Jak widać trochę się pozmieniało Trzeba było uaktualnić te prehistoryczne skrypty, a nie ma lepszego terminu niż tuż przed rozpoczęciem sezonu!
W związku z tym kilka informacji:
1. Logując się po raz pierwszy od dziś, czyli po 10.08.2019 każdy użytkownik musi jednorazowo zresetować swoje hasło. W tym celu należy użyć funkcji "Nie pamiętam hasła" i użyć adresu e-mail podanego w profilu, a następnie postępować według instrukcji. Potem zmienić hasło można w profilu. Jakby coś nie działało to pisać - na adres adminka@lyzwyfigurowe.com.pl albo za pomocą zakładki "Kontakt z nami" na dole.
2. Wiem, że nie wszystko jeszcze jest i działa (rip shoutbox), ale zależało mi aby przerwa techniczna była jak najkrótsza, a resztę będę dorabiać stopniowo. Proszę piszcie mi zatem gdy coś nie działa, albo czegoś nie ma, albo gdzieś się zrobił jakiś totalny bigos. Ponadto...
3. Jak zawsze, pisać też w sprawach mniej pilnych - typu wygląd, propozycje zmian, dodatków, rang, kwestii estetycznych, wodotrysków itp. i powoli będziemy myśleć
To ja idę się zregenerować
W związku z tym kilka informacji:
1. Logując się po raz pierwszy od dziś, czyli po 10.08.2019 każdy użytkownik musi jednorazowo zresetować swoje hasło. W tym celu należy użyć funkcji "Nie pamiętam hasła" i użyć adresu e-mail podanego w profilu, a następnie postępować według instrukcji. Potem zmienić hasło można w profilu. Jakby coś nie działało to pisać - na adres adminka@lyzwyfigurowe.com.pl albo za pomocą zakładki "Kontakt z nami" na dole.
2. Wiem, że nie wszystko jeszcze jest i działa (rip shoutbox), ale zależało mi aby przerwa techniczna była jak najkrótsza, a resztę będę dorabiać stopniowo. Proszę piszcie mi zatem gdy coś nie działa, albo czegoś nie ma, albo gdzieś się zrobił jakiś totalny bigos. Ponadto...
3. Jak zawsze, pisać też w sprawach mniej pilnych - typu wygląd, propozycje zmian, dodatków, rang, kwestii estetycznych, wodotrysków itp. i powoli będziemy myśleć
To ja idę się zregenerować
Zatem witamy na swiecie shoutboxa, ktory wprawdzie jest minimalistyczny niczym kostiumy Very Wang i wyswietla najnowsze wiadomosci na gorze, ale moze da rade z nim wspolpracowac, mam nadzieje. (A jak nie, to sie go przekona. )
W miedzyczasie dodalam tez zabezpieczenia antyspamowe i probuje przekonac googla zeby nas ladnie wyszukiwal - zeby nie bylo ze sie lenie
Wszelkie sugestie czy uwagi nadal przyjmuje
W miedzyczasie dodalam tez zabezpieczenia antyspamowe i probuje przekonac googla zeby nas ladnie wyszukiwal - zeby nie bylo ze sie lenie
Wszelkie sugestie czy uwagi nadal przyjmuje
Dziękuję za twoją pracę Pytanko: co zrobić, by wyświetlała mi się, jak na starym forum, liczba nieprzeczytanych postów?
Niestety nie ma jeszcze takiej opcji, ale dzięki za sugestię - zajmę się tym gdy tylko mi czas pozwoli
Hej. Jak widzicie całą czarną robotę w kwestii wyglądu i działania naszego forum robi Holloko i wielkie za to dla niej dzięki. Ja ostatnie dni miałam małe zawirowania i nie bardzo mogłam zaglądać na forum, w tym aktywować naszych "nowych-starych" użytkowników. Chciałabym tylko napisać, że jakbyście zmieniali nick czy zakładali konto od nowa to dajcie znać. Ja nie aktywuję i od razu usuwam dziwne konta z dziwnymi adresami e-mailowymi. Takie np. jak konto ex4aret czy e3rt1 czy coś takiego z jeszcze dziwniejszym adresem. Ale nigdy nic nie wiadomo , a kilka osób ze starej gwardii miało adresy założone specjalnie do forum, takie anonimowe. Więc nie chciałabym wywalić niechcący kogoś z naszych. Tp tyle z ogłoszeń parafialnych, pozdrawiam, sezon zaczął się już właściwie na dobre, więc do spisania w tematach :-D
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Mala aktualizacja - wylaczylam opcje pisania dla gosci (niezalogowanych) bo zaczal pojawiac sie spam.
Sprawy forumowe
Najpierw nie można było się zalogować, potem w ogóle forum się nie wyświetlało ale miło, że ostatecznie forum wróciło do życia.
Sprawy forumowe
Jak zawsze Holloko uratowała nas od niebytu
Niestety usługi hostingwe i za domenę są coraz droższe, szukamy rozwiązań, więc proszę o wyrozumialość.
Niestety usługi hostingwe i za domenę są coraz droższe, szukamy rozwiązań, więc proszę o wyrozumialość.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Sprawy forumowe
A nie trzeba by zrobic jakiejs zrzutki na oplaty?
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Sprawy forumowe
albo może warto założyć patronite?
Ja korzystam z darmowego hostingu: https://www.000webhost.com/
Kiedyś szukałem dość długo hostingu, bo dużo darmowych ma nachalne reklamy a ten nie.
Ja korzystam z darmowego hostingu: https://www.000webhost.com/
Kiedyś szukałem dość długo hostingu, bo dużo darmowych ma nachalne reklamy a ten nie.