Nasze ukochane programy profesjonalne/rewiowe
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Dziś znalazłam
Witt, Gordiejewa, Kerrigan, Sato, Sumners, Bonaly, Biellman i inne panie
Kasia, Brian i Katarina pod koniec lat 80tych mieli masę wspólnych projektów - występowali w rewiach, udzielali wywiadów, nagrali razem Carmen na lodzie. Mam ich takie "gorące" zdjęcie z lat 80tych i wywiad w którym mówią, że są tylko przyjaciółmi Bo przyjaciółmi byli i są nadal. Pamietam, że Amerykanie mieli za złe Brianowi, że otwarcie kibicował na ZIO Witt, a nie Thomas.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Re: Nasze ukochane programy profesjonalne/rewiowe
nówka na youtube, MŚ profesjonalistów 1985, jak ja lubię takie starocie, bardzo żałuję, że dziś nie ma już takich imprez dla profesjonalistów.
Linda Fratianne to moje "nowe" odkrycie łyżwiarskie. Nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej zawodniczki, nie było mnie jeszcze na świecie.
Jakaś dobra dusza wrzuca ostatnio wszystko z igrzysk 92 i 94 czyli moje ukochane czasy, tę gale uważam za najlepszą, bo to były moje pierwsze łyżwiarskie wspomnienia nagrywane przez moją mamę na kasety VHS
- tatianalarina
- Kontakt:
Ciekawe, dlaczego nie ma w tym nagraniu Duchesnayów.
Nasze ukochane programy profesjonalne/rewiowe
TSL mialo z nia duzy wywiad:
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Nigdy wcześniej nie widziałąm tego tańca i opadła mi szczęka
- tatianalarina
- Kontakt:
W oczekiwaniu na drużynowe mistrzostwa, można obejrzeć lodowy show Eteri: