NOWE PROGRAMY
NOWE PROGRAMY
pod tym linkiem są transmisje z pierwszego dnia zawodów World Team Trophy!!
Brawo Liza!! Jeżeli chodzi o mnie, to program Ani też mi się bardzo podobał, ale ten jeden punkt więcej, jaki ich dzieli, dałabym jej Lizie, za jej wyrazistość, kobiecość i smaczek.
Zawody są komentowane przez brytyjskiego komentatora (współpracującego z British Eurosport), który wg mnie ma bardziej ,,radiowy głos". Wklejam dla tych, którzy nie mają naszego TVP sport i pozostaje im Youtube na żywo.
Brawo Liza!! Jeżeli chodzi o mnie, to program Ani też mi się bardzo podobał, ale ten jeden punkt więcej, jaki ich dzieli, dałabym jej Lizie, za jej wyrazistość, kobiecość i smaczek.
Zawody są komentowane przez brytyjskiego komentatora (współpracującego z British Eurosport), który wg mnie ma bardziej ,,radiowy głos". Wklejam dla tych, którzy nie mają naszego TVP sport i pozostaje im Youtube na żywo.
NOWE PROGRAMY
Lubię tego komentatora. Kto wpadł na pomysł by na te zawody pojechała Gabi Daleman? Ja rozumiem, że "po sezonie" i to wszystko trochę w formule festynu, ale mimo to...Liza klasa sama w sobie. Mam nadzieję, że zakwalifikuje się wreszcie na igrzyska.
NOWE PROGRAMY
A tu wklejam panów, oj działo się działo! Było co oglądać - pierwszy raz w tym sezonie zobaczyłam Jasona Browna, naprawdę jego możliwości interpretacyjne muzyki są wybitne, jednak wg mnie powinien lekko odstawać za Kevinem Amozem, który przecież miał kombinację 4T3T. Różnice między Amozem, Brownem a Miszą Koliadą bardzo kosmetyczne, więc zobaczymy, jak będzie po programie dowolnym.
Liderzy poza konkurencją, dzisiaj lepszy Nathan Chen, ale zobaczymy, co pokaże Yuzuru. Shoma niestety nie za bardzo, ale ja bym go i tak zjadła, lubię tego chłopaka i jego muzyczkę dance-rąbankę.
NOWE PROGRAMY
Pięknie dziękuję za linki, w niedzielę dopiero cokolwiek ponadrabiam.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
NOWE PROGRAMY
Ja mam wrazenie, ze w ogole Kanada olala te zawody, oj, gdzie sie podziala ta silna ekipa ktora zdobyla zloty medal na ostatnich igrzyskach.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
NOWE PROGRAMY
Lubię ten kolor nude u Wiktorii, tym razem lekkie problemy z sukienką. Chyba źle szyją te kostiumy, bo u chińskiej pary sportowej też pojawił się ten sam problem z zamkiem.
Ja też mam to samo wrażenie. Nie tylko Kanada olała, ale i USA, bo przecież nie ma najsilniejszych par tanecznych.
- tatianalarina
- Kontakt:
NOWE PROGRAMY
Kanada wysłała drugi skład, bo pierwszy skład nie zdążyłby odbyć kwarantanny po powrocie ze Szwecji. Inne federacje, nawet jeżeli przepisy sanitarne im na to pozwalały, też potraktowały tę imprezę trochę na zasadzie "dajmy się młodzieży wykazać".
NOWE PROGRAMY
Podobno nawet Stephane Lambiel po Mistrzostwach Świata 2021 w Sztokholmie nie wrócił do siebie do Szwajcarii. Obowiązują tam surowe restrykcje Covidowe i obowiązek kwarantanny bez względu na wynik testu. Dzięki temu mógł się pojawić w Japonii i wspierać swoich podopiecznych.
NOWE PROGRAMY
Liza znowu dała czadu, Bradie spoko, Karen jedna gleba, nawet Gabi nieźle, jak na swoje ostatnie występy. Dla mnie te wszystkie konkursy drużynowe to takie zapchajdziury, nagrody pocieszenia, ale dla wielu zawodników bardzo ważne było to uczucie, by znowu wystąpić przed prawdziwą,całkiem sporą, publicznością. To da im motywację na przyszły sezon.