NHK TROPHY 2021
- tatianalarina
- Kontakt:
NHK TROPHY 2021
Ten program Sakamoto to chyba taki feministyczny, jeżeli się wsłuchać w słowa piosenki. Też wydaje mi się trochę dziwny choreograficznie, ale popieram przesłanie i odwagę eksperymentowania, zwłaszcza gdy w sezonie olimpijskim wszyscy "play it safe".
NHK TROPHY 2021
Program dowolny Kaori jest do muzyki filmowej z serii Niezgodna, Zbuntowana i coś jeszcze. To fantasy. Jak nie widzieliście, to polecam zobaczyć Niezgodną bo jest bardzo ciekawa. Dokrętki można spokojnie sobie darować bo są tak beznadziejne że psują odbiór dobrego początku. W rolach głównych gra Teo James. On jest bardzo przystojny i właśnie w pierwszej części bardzo mi się podobał, ale potem dla jego roli scenarzyści nie mieli pomysłu. Stąd mój zachwyt nim mocno opadł. Co do muzyki też mnie nie powala soundtrack. Za to ta amerykańska aktorka w roli Triss jest dobra. Także jak zobaczyć to tylko pierwszą część Niezgodna a do kolejnych nie sięgać. Zapomnieć, że je nakręcono.
NHK TROPHY 2021
Trochę nie ten dział, ale o książkach z serii Niezgodna chciałam dwa słowa napisac. Dostałam od męża kiedyś, że niby taka poelecana trylogia. Pierwszy tom zmogłam, bo chciałam dać mu szansę, zwykle czytam do końca - słaby. Zaczęłam drugi i odpadłam, dla mnie nieczytelny. Trzeciego nawet nie otworzyłam. Film obejrzałam tylko ze względu na Shailene Woodley. Niestety nie dałam rady obejrzeć. Muzyka z filmu czasem leci na rmf classic, też tyłka nie urywa. To takie moje luźne uwagi
Dla mnie plus dla Kaori za jakiś inny, że nie jest milion pięćdziesiątą Carmen czy Łabędziem.
Dla mnie plus dla Kaori za jakiś inny, że nie jest milion pięćdziesiątą Carmen czy Łabędziem.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
NHK TROPHY 2021
Propozycje S/K w tańcach na ten sezon - moim zdaniem dość zachowawcze. Powiedziałabym nuda. Jestem na nie. A jak patrzę na Victorię to widzę, że usilnie stylizuje się na Tatianę Navkę te włosy tak samo zaczesane. Odrzuca mnie to.