Brawo dla najlepszych par za serduszka i wstążeczki w żółto - niebieskich barwach.
Bardzo podbali się się dzisiaj Mad z Evanem, a także Charlene i Marco. Gabi i Guliame jak zawsze super.
Czepiają się tego, ze jest wysoka jak na łyżwiarkę sportową (168 cm), faktycznie różnica wzrostu między nią a Timothym jest najmniejsza ze znanych mi par (17 cm, nawet między Sui i Han jest to 20 cm), ale skoro Timothy daje radę podnieść tego wielkoluda (ironia), to chyba jest to tylko jego sprawa.Halka pisze: ↑3 lata temu Fajnie że wszystko dobrze z Ashley. Przez tę dezinformację w mediach myślałam, że zaliczyła upadek po wyrzucanym skoku a potem zobaczyłam, ile razy padała i że ostatecznie położyła się na skoku solo. Ale to wszystko i tak dziwne bardzo. Nie rozumiem czemu czepiają się jej figury. Przecież jest szczupła. Nic nie rozumiem.
To jest ciekawy przypadek. Ja do dziś pamiętam selfiaczki Maxima z Putinem po igrzyskach w Soczi, a to już było po aneksji Krymu. Ohhh jaki on był uchachany. Tatiana też nie miała problemu z przyjmowaniem odznaczeń od tej zbotoxowanej gęby. Coś tam niby raz powiedziała, że ludzie cierpią, ale ona zawsze chyba była bardziej rosyjska niż ukraińska. Podobno Max coś tam po inwazji wysmarował na insta, otem coś pokasował "nierawomyślnego", nie znam szczegółów, ktoś tu coś pisał wcześniej na ten temat, cholera wie jak to teraz u nich. I tak się zaczęłam zastanawiać co ze Stasem Morozovem?Svietka pisze: ↑3 lata temu Oczywiście prawie nic jeszcze nie widziałam dopiero w weekend coś tam obejrzę. Ale nie brakuje mi ros.łyzwiarzy naprawdę świat się może kręcić dalej bez nich.
Off topic - A dzisiaj się zastanawiałam co teraz myśli sobie Tatiana Volosohar bo sobie przypomniałam że ona przecież z Ukrainy pochodzi. To już tak dawno było że prawie zapomniałam ale reprezentowała przecież Ukrainę... Teraz ruskie obywatelstwo ruski mąż ruskie życie ... Ciekawi mnie co siedzi w jej głowie.
Mam nadzieję,że to pytanie właśnie czysto hipotetyczne. Sancje potrwają dłuuuuugo, inaczej sobie nie wyobrażam. Valieva już może kończyć karierę, kto może to ucieknie abo zmieni obywatelstwo, a ja chętnie będę się temu przyglądać. Jakieś 2 tygodnie temu Medviedeva się martwiła, że nie może być już zwykłą dziewczyną korzystającą z tik toka. Rosja to stan umysłu i to się nie zmieni w rok, obawiam się, że nie zmieni się nigdy.tatianalarina pisze: ↑3 lata temu Pytanie czysto hipotetyczne - gdyby Rosjan dopuszczono do występów w przyszłym sezonie, to ciekawe, na jakiej podstawie ustalono by przydział miejsc w konkurencjach? Tak mi to przyszło do głowy widząc, jak wszyscy się jarają tym, że solistki z Korei będą miały trzy miejsca na przyszłych MŚ, a Belgijki 2.