O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Post autor: tatianalarina »

Tymczasem Julia Lipnicka po cichutku w czerwcu tego roku wyszła za mąż za Dmitrija Michajłowa, choreografa ze szkoły Pluszczenki, a we wrześniu urodziła syna. Szybko jej poszło, biorąc pod uwagę, że jeszcze latem ubiegłego roku zamieszczała na IG fotki z wzruszającego powitania jej ówczesnego partnera przyjeżdżającego na urlop z frontu...

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

<mysli> no cóż... serca nie podzieli. <boisie>
Niech im się układa choć ze względu na dziecko. A na serio nie wiadomo nawet jak skomentować

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Bardzo ją lubiłam jako łyżwiarkę, ale czytając te wieści mam wrażenie, że to wszystko w jej życiu dzieje się za szybko - kariera, związek, rodzicielstwo i emocjonalnie ją to wszystko przytłacza. Przypuszczam że to skutek bycia cudownym dzieckiem i dorastania na oczach mediów.

Halka
Kontakt:

Post autor: Halka »

Wieści z Sankt Petersburga - Tamara Moskwina dała pokaz na otwarciu otwartego lodowiska. Podziwiam krzepę wielkiej trenerki, dla mnie jest przykładem, że można i nie należy patrzeć się na metrykę.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”