Irytujące są również kulisy zakończenia kariery Kerrigan, gdzie głównym motywem był osławiony atak i rzekoma niemożność psychicznego pozbierania się Nancy, która po IO w Lillehammer nastolatką przecież nie była...
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Dzięki za przesłanie. Fajny ten dokument, gdyż nie tylko przedstawia dokładnie całą "aferę", ale też interesujące prezentuje środowisko łyżwiarskie. Mnie osobiście zaszokował tekst sędziego na temat sukienki Harding. Ale wiem tez z innych źródeł, że niestety czasami takie detale w łyżwiarstwie figurowym liczą się. Przykre.Jeszcze raz jeżeli się komuś jeszcze nie znudziło czyli: "Tonya i Nancy"- odcinek 2568 :P
To naprawdę chyba najlepszy dokument na ten temat jaki widziałam. Bardzo "zbalansowan
Mnie też to najbardziej zastanawia. Przecież i tak miała niemal pewne miejsce w reprezentacji. Moze jej chodziło bardziej o ZIOL,o wyeliminowanie Nancy z olimpiady - bo bała się, że przez tą całą otoczkę "pięknej Nancy i brzydkiej Tonyi" przegra???ivi pisze:
A abstrahując od tego, że to co zrobiła było po prostu złe, to czy miało w ogóle sens? Czy naprawdę nie wierzyła, że znajdzie się w dwójce najlepszych łyżwiarek na mistrzostwach USA?