Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Ciekawy pomysł. Ale się nie przekonamy już A piosenka jest oryginalnie hiszpańska, była między innymi w jednym z filmów Almodovara:Svietka pisze:A ja dzisiaj usłyszałam w radiu Doris Day i tak sobie pomyślałam, że Tessa i Scott fajnie by się w tym prezentowali
A Doris Day to mi się kojarzy głównie z filmem "Nie jedzcie stokrotek", pamiętam, że bardzo mi się podobał, wyjątkowo absurdalna komedia :mrgreen: :
A te piosenki ci zamieściłaś piękne.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Oj, ja bym sie bala, to jest taka piosenka, ze bardzo bardzo latwo o przekroczenie granicy kiczu. Chociaz kiedys Iza i Gabrys tanczyli do niej walca wiedenskiego w YCD i wyszlo bardzo dobrze, wiec moze by sie udaloyenny pisze:A ja słuchając ostatnio Czesława Niemena, który jest moim najukochańszym wokalistą wszechczasów uswiadomiłam sobie, że chciałabym obejrzeć program do "Dziwny jest ten świat".
To by było cudo.
Ale w ogole Niemen jak najbardziej tak! Pod papugami, Jednego serca, Com uczynil, Aerumnarum plenus (chociaz te jego wokalizy to chyba srednio sie nadaja :mrgreen: ).
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."