O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia

Co nam w duszy gra czy tam po lodzie jeździ ...

Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice

Awatar użytkownika
olcia

Post autor: olcia »

Czyli Vasilliev już z Marią Mukhortovą nie jest? Tak Morozov, Zhulin i Vasilliev to takich trzech wspaniałych..., tak... czy jakoś tak to było... Zdaje się że Zhulin też ostatnio ojcem został, może Morozov im pozazdrościł.

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

W sumie igrzyska skończyły się niedawno. Jeżeli jest w ciąży to musiała w nią zajść zaraz po Sochi, by mieć pewność już teraz. I Nikita tak szybko po otrzymaniu "szczęśliwej nowiny" dogadałby się z kimś innym? Ja już mam mętlik, ale uwielbiam takie rozważania. takie rzeczy to tylko w tym sporcie.

kasik8222

Fragment wywiadu z Vasillievem z FSU. To bynajmniej nie Mukhortova, Totmianina też nie ;)
Your come back to St. Petersburg raised a lot of interest. How did you dare to make such changes in your life?
OV: Back in the time I left to Chicago being too tired after working with Mukhortova/Trankov. I had to rest. I was so drained mentally that I needed a long break. I came back to Russian not because of the sport. This is the reason (points on his ring finger). I found a woman who I want to spend the rest of my life with. She is here in Russia. Had I remained in Chicago am not sure I would be able to convince her to move there. It was easier for me to leave my life in the USA behind, sell all my property and come back here, work here with Tamara Moskvina, helping her with the russian skating. The decision to come back to Russia was personal, not a career move.
Na FSU piszą też, że może ktoś puścił plotę by zaszkodzić I/K.

Awatar użytkownika
olcia

Niekoniecznie, mogła się dowiedzieć zaraz po Sochi, w miesiąc daliby radę wszystko ugadać z nową partnerką. Naprawdę trudno znaleźć jakiś inny racjonalny powód. Wszystkie inne teorie komplikuje jedna sprawa Nikita zostaje u Morozova i to jest dla mnie tak naprawdę mega dziwne.

Awatar użytkownika
olcia

Ileż to już ten Vasilliev miał kobiet z którymi chciał spędzić resztę życia... A Totmianina nie jest czasami z Yagsem?

kasik8222

olcia pisze:Ileż to już ten Vasilliev miał kobiet z którymi chciał spędzić resztę życia... A Totmianina nie jest czasami z Yagsem?
Oczywiście, że jest. Jedyna mądra przed szkodą a nie po ;) Ona i Vassiliev to prehistoria.

Awatar użytkownika
olcia

Jeśli chodzi o Rosyjskich łyżwiarzy to tam jest niezłe poplątanie, bo praktycznie każdy był z każdym dlatego czasami może mi się mylić i mogę tworzyć zupełnie oderwane od rzeczywistości pary, ale jednak tutaj dobrze pamiętałam.

Awatar użytkownika
mavie
Kontakt:

Post autor: mavie »

Pięknie, weszłam na forum sprawdzić wyniki MŚ, a to w tym temacie ciekawsze rzeczy się dzieją. Co do Eleny i jej ewentualnej ciąży to wydaje mi się to dziwne. Nie rozbija się tak udanego duetu i jeśli to prawda to musi być to bardzo poważny powód. Raczej znalezienie przez Nikitę nowej partnerki nie zadziało się od tak i okres od Sochi wydaje mi się za krótki na takie decyzje. Inna kwestia to kto może być tą szczęśliwą wybranką, która łyżwiarka jeździ na tak wysokim poziomie, żeby godnie zastąpić Elenę? Jana Khokhlova? Macie jakieś pomysły?
Myślę, że to jednak tylko plotka.

Awatar użytkownika
Poice
Kontakt:

Post autor: Poice »

mavie pisze:Pięknie, weszłam na forum sprawdzić wyniki MŚ, a to w tym temacie ciekawsze rzeczy się dzieją. Co do Eleny i jej ewentualnej ciąży to wydaje mi się to dziwne. Nie rozbija się tak udanego duetu i jeśli to prawda to musi być to bardzo poważny powód. Raczej znalezienie przez Nikitę nowej partnerki nie zadziało się od tak i okres od Sochi wydaje mi się za krótki na takie decyzje. Inna kwestia to kto może być tą szczęśliwą wybranką, która łyżwiarka jeździ na tak wysokim poziomie, żeby godnie zastąpić Elenę? Jana Khokhlova? Macie jakieś pomysły?
Myślę, że to jednak tylko plotka.
Podobno dogadał się z V.Sinitsiną.

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Post autor: Svietka »

no nie mogę ale numer! nie Dziewczyny, jakoś nie mogę w to uwierzyć..... jak oni mogą się rozstać? przecież teraz mogli być liderami w tańcach!?! o co tu chodzi? :shock:

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

wyglądali na takich co się lubią i szanują więc konflikt chyba nie wchodzi w grę?

Awatar użytkownika
olcia

Wiesz różnie to bywa, Elena i Nikita byli kiedyś parą, teraz ona jest z Morozovem, może Nikita ma dosyć tego układu, no ale nawet jeśli, zaczynać teraz od zera gdy ma się wypracowaną taką pozycję...

Awatar użytkownika
ivi

Post autor: ivi »

A od kiedy oni jeździli wspólnie? Poniżej link do zdjęcia, gdy byli jeszcze dziećmi.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1930_n.jpg

Awatar użytkownika
Svietka
Kontakt:

Jeździli razem jako dzieci, potem wiem, że mieli przerwę i zeszli się znowu. Także jedno rozstanie już mają za sobą. No nie mogę się z tym pogodzić. Bardzo polubiłam Nikitę. Teraz zaczynać od nowa? Viktoria jest młoda, zdolna, ładna ale to jednak nie ten poziom jeszcze.

kasik8222

ivi pisze:A od kiedy oni jeździli wspólnie? Poniżej link do zdjęcia, gdy byli jeszcze dziećmi.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1930_n.jpg
Ja nie mogę, ale krasnale :D :D :D

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólnie o łyżwiarstwie”