O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Fragment wywiadu z Vasillievem z FSU. To bynajmniej nie Mukhortova, Totmianina też nie
Your come back to St. Petersburg raised a lot of interest. How did you dare to make such changes in your life?
OV: Back in the time I left to Chicago being too tired after working with Mukhortova/Trankov. I had to rest. I was so drained mentally that I needed a long break. I came back to Russian not because of the sport. This is the reason (points on his ring finger). I found a woman who I want to spend the rest of my life with. She is here in Russia. Had I remained in Chicago am not sure I would be able to convince her to move there. It was easier for me to leave my life in the USA behind, sell all my property and come back here, work here with Tamara Moskvina, helping her with the russian skating. The decision to come back to Russia was personal, not a career move.
Na FSU piszą też, że może ktoś puścił plotę by zaszkodzić I/K.
Your come back to St. Petersburg raised a lot of interest. How did you dare to make such changes in your life?
OV: Back in the time I left to Chicago being too tired after working with Mukhortova/Trankov. I had to rest. I was so drained mentally that I needed a long break. I came back to Russian not because of the sport. This is the reason (points on his ring finger). I found a woman who I want to spend the rest of my life with. She is here in Russia. Had I remained in Chicago am not sure I would be able to convince her to move there. It was easier for me to leave my life in the USA behind, sell all my property and come back here, work here with Tamara Moskvina, helping her with the russian skating. The decision to come back to Russia was personal, not a career move.
Na FSU piszą też, że może ktoś puścił plotę by zaszkodzić I/K.
Pięknie, weszłam na forum sprawdzić wyniki MŚ, a to w tym temacie ciekawsze rzeczy się dzieją. Co do Eleny i jej ewentualnej ciąży to wydaje mi się to dziwne. Nie rozbija się tak udanego duetu i jeśli to prawda to musi być to bardzo poważny powód. Raczej znalezienie przez Nikitę nowej partnerki nie zadziało się od tak i okres od Sochi wydaje mi się za krótki na takie decyzje. Inna kwestia to kto może być tą szczęśliwą wybranką, która łyżwiarka jeździ na tak wysokim poziomie, żeby godnie zastąpić Elenę? Jana Khokhlova? Macie jakieś pomysły?
Myślę, że to jednak tylko plotka.
Podobno dogadał się z V.Sinitsiną.mavie pisze:Pięknie, weszłam na forum sprawdzić wyniki MŚ, a to w tym temacie ciekawsze rzeczy się dzieją. Co do Eleny i jej ewentualnej ciąży to wydaje mi się to dziwne. Nie rozbija się tak udanego duetu i jeśli to prawda to musi być to bardzo poważny powód. Raczej znalezienie przez Nikitę nowej partnerki nie zadziało się od tak i okres od Sochi wydaje mi się za krótki na takie decyzje. Inna kwestia to kto może być tą szczęśliwą wybranką, która łyżwiarka jeździ na tak wysokim poziomie, żeby godnie zastąpić Elenę? Jana Khokhlova? Macie jakieś pomysły?
A od kiedy oni jeździli wspólnie? Poniżej link do zdjęcia, gdy byli jeszcze dziećmi.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1930_n.jpg
Ja nie mogę, ale krasnale :D :D :Divi pisze:A od kiedy oni jeździli wspólnie? Poniżej link do zdjęcia, gdy byli jeszcze dziećmi.