O łyżwiarstwie - ludzie i wydarzenia
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Ja czytalam, ze ponoc wszyscy wszystkiemu zaprzeczaja, ale nie na zasadzie, ze nieprawda, tylko bardzij "no comment". Piseev powiedzial, ze rozwalic jedna z najlepszych par na swiecie i w dodatku rozwalic 2 z najlepszych par w kraju, zeby stworzyc jaks hybryde, jest szalenstwem. Sinitsina/Zhiganshin wszystkiemu zaprzeczaja i nic im nie wiadomo o tych plotach. Natomiast Morozow i Nikita mowia, ze teraz czas na odpoczynek i ze potem beda decydowac o przyszlosci duetu, wiec te wszystkie "niby plany rozpadu/zejscia ze Sinitsina" sa nieprawda "bo nic nie jest postanowione. Ale... nie zaprzeczaja na 100%
Do jakiegos konfliktu musialo dojsc, moze ktos cos palnal i plota poszla, a co bedzie dalej to sie okaze.
Czytalam tu: http://www.artonice.it/?q=it%2Fnode%2F15789 wiec moze ma ktos wersje bardziej u zrodla?
Do jakiegos konfliktu musialo dojsc, moze ktos cos palnal i plota poszla, a co bedzie dalej to sie okaze.
Czytalam tu: http://www.artonice.it/?q=it%2Fnode%2F15789 wiec moze ma ktos wersje bardziej u zrodla?
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
- LittleLotte
- Kontakt:
Różnica wieku między nimi była spora, a Yuri nie robi się coraz młodszy. Ale niestety mam wrażenie, że to głównie on trzymał tę parę na jakim takim poziomie, więc teraz z Verą może być krucho. Ale może się mylę
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
BEZ JAJ :16: :17: :16: Skąd masz to info??????
P.S Witam na forum nową osobę :lol: Na różnicę wieku już dawno zwracałam uwagę. Ostatnio nawet przypomniałam sobie, że Laryonov był zawieszony na dwa sezony za doping jakiś czas temu. Ostatni wywiad z Verą jaki czytałam już zapowiadał zmiany, ale myślałam, że bardziej chodzi o odejście od Mozer . Oj dzieje się dużo w off season . Oni byli razem poza lodem, pewnie zerwali. Doczytałam na GS, że Yuri szuka nowej partnerki. Nie wiem czy będzie wiele chętnych na jazdę z klocem... Vera była lojalna wobec Yirija i wytrzymała z nim dwa lata dyskwalifikacji, a teraz takie coś... Znowu jest o czym gadać.
P.S Witam na forum nową osobę :lol: Na różnicę wieku już dawno zwracałam uwagę. Ostatnio nawet przypomniałam sobie, że Laryonov był zawieszony na dwa sezony za doping jakiś czas temu. Ostatni wywiad z Verą jaki czytałam już zapowiadał zmiany, ale myślałam, że bardziej chodzi o odejście od Mozer . Oj dzieje się dużo w off season . Oni byli razem poza lodem, pewnie zerwali. Doczytałam na GS, że Yuri szuka nowej partnerki. Nie wiem czy będzie wiele chętnych na jazdę z klocem... Vera była lojalna wobec Yirija i wytrzymała z nim dwa lata dyskwalifikacji, a teraz takie coś... Znowu jest o czym gadać.
Last edited by kasik8222 10 lat temu, edited 1 time in total.
Z GS oczywiście :D link do artykułu: http://itar-tass.com/sport/1087528kasik8222 pisze:BEZ JAJ :16: :17: :16: Skąd masz to info??????
Vera niestety jest bardzo słaba skokowo. Poza tym nie wyglądają razem dobrze. Ona przeraźliwie chuda, choć urodziwa dziewczyna i on taki zarośnięty "niedźwiedź". Zawsze mi przypominali Piękną i Bestię :D Jednak uważam, że na tym rozstaniu bardziej zyska Yuri niż Vera.
Na GS ktoś napisał, że Larionov to młodszy brat Stasa Morozova . Ten sezon nie był dla nich udany. Nie odnaleźli się w grupie Mozer tak dobrze jak S/K, nie byli przyzwyczajeni, że trener nie poświęca im 100% uwagi. Parę karier poszło na marne w ostatnich paru latach i najczęściej poszkodowaną była partnerka. Facet zawsze wyjdzie na swoje, bo tych dobrych jest mało i wszystkie się biją (to tak jak w życiu, nie ?)
- LittleLotte
- Kontakt:
Cześć:) Pluję sobie w brodę, że dopiero parę dni temu tu trafiłam Do Peng/Zhang to chyba każdemu tam sporo brakuje. Rekordziści prawie, a może nawet nie prawie. W każdym razie różnica wieku porażająca. Biedna Cheng zawsze wygląda na zagubioną, jakby się bała, że jeśli ją mocniej chwyci, to go oskarżą o pedofilię xD. A różnica wieku między Jurijem i Wierą wynosi 7 lat, to niemało.
A w artykule stoi jeszcze, że Wiera poszuka sobie nowego trenera. Cóż, zobaczymy, kto na rozstaniu lepiej wyjdzie. Obstawiam jednak Jurija
A w artykule stoi jeszcze, że Wiera poszuka sobie nowego trenera. Cóż, zobaczymy, kto na rozstaniu lepiej wyjdzie. Obstawiam jednak Jurija
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Właśnie sobie uświadomiłam, że parę karier też się skończyło (lub wyniki nie były już tak imponujące jak wcześniej) gdy zakończył się też związek poza lodem. Tu mamy pewnie jeden z przykładów. Inny to np. Marcoux/Buntin, Dube/Davison, o związkach/małżeństwach które zakończyły się wraz zakończeniem kariery amatorskiej to nawet nie wspominam, bo to temat na grubą książkę. Tania i Maxim nie idźcie tą drogą
- LittleLotte
- Kontakt:
Sotnikova zapowiada natomiast poczwórnego toe loopa w przyszłym sezonie, chociaż "nic nie obiecuje". No cóż, zobaczymy, jak się mierzy ze sławą mistrzyni olimpijskiej, i czy będzie drugą łyżwiarką, której się to uda