Brian Boitano i krzesło, North American Open i jego program artystyczny 1994 (w zawodach profesjonalistów są najczęściej dwa programy AP i TP tj. artystyczny i techniczny)
Totmianina i Marinin w "Ice Age". Jak chcą to potrafią pokazać coś więcej niż bycie robotem.
i chyba najlepszy
kasik8222 pisze:Nie podejrzewałam Debbie Thomas o poczucie humoru
A tu po długiej przerwie, występ z 2010 roku
Pokazówkę z 1987 jeździła potem dosć często, to był hicior.
Jak sama mówiła, udawać, że się nie umie jeździć jest trudniej, niż jeździć.
Miło ją zobaczyć po latach, aż sprawdzę co porabia - zamierzała zostać lekarzem.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Laurent Tobel też udawał, że nie umie jeździć robiąc pokazówkę do "Jeziora Łabędziego". Pani Halina Gordon-Półtorak powiedziała wtedy, że tak udawać nie jest wcale łatwo. Do dziś pamiętam jej słowa, miałam nagrane na kasecie VHS: "Bardzo oryginalny czarny łabądek, nie wiem co Piotr Czajkowski by powiedział"
Nie znalazłam tego występu na youtube, ale jest "Carmen"
Pamiętam ten występ do "Jeziora Łabędziego", też mam go gdzieś nagrany. Laurent miał super poczucie humoru, warto też obejrzeć jego programy z zawodów, zawsze ze szczyptą humoru. Pamiętam też taki fragment z gali, na koniec top 5 w tańcach jechało jakiś układ i wtedy Tobel złapał chyba Elvisa Stojko, tańcząc to samo jako ostatnia para :D