Muzyka/piosenka jaką chcielibyście usłyszeć do programu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Troche "off topic". I troche historii.
Swego czasu jedna z polskich par tanecznych uzyla tej muzyki, jako wolna czesc, w swoim tancu dowolnym:
Bardzo sie to podobalo, zwlaszcza mlodym wielbicielom sportu.
Inna para taneczna wykonywala swoj taniec dowolny do muzyki Dire Straits - Brothers In Arms. Byly to instrumentalne fragmenty kilku utworow w tego albumu.
Swego czasu jedna z polskich par tanecznych uzyla tej muzyki, jako wolna czesc, w swoim tancu dowolnym:
Inna para taneczna wykonywala swoj taniec dowolny do muzyki Dire Straits - Brothers In Arms. Byly to instrumentalne fragmenty kilku utworow w tego albumu.
O jak jak ja nie lubię Whitney. Życzyłabym sobie, żeby do jej piosenek tańczyli łyżwiarze przeze mnie nie lubiani :D .Whitney raz jeszcze i chyba niedoceniana piosenka. Na galę w sam raz
Czy również tańczyli do Breakout na zawodach międzynarodowych? W sumie mogło tak być, gdy wokal był zabroniony. Ale zastanawiam się, czy dzisiaj kiedy jest dozwolony, czy jakaś polska para zdecydowałby się tańczyć do polskiej piosenki.Swego czasu jedna z polskich par tanecznych uzyla tej muzyki, jako wolna czesc, w swoim tancu dowolnym:
https://www.youtube.com/w...2guY&feature=kp
Muzyka do tego tanca dowolnego byla tak "zlozona", ze muzyka Breakout byla druga czescia tego tanca (lacznie byly to 3 lub 4 czesci muzyczne). Tylko czesc instrumentalna byla uzyta w programie (tak, wokal byl zabroniony).ivi pisze:
Czy również tańczyli do Breakout na zawodach międzynarodowych? W sumie mogło tak być, gdy wokal był zabroniony. Ale zastanawiam się, czy dzisiaj kiedy jest dozwolony, czy jakaś polska para zdecydowałby się tańczyć do polskiej piosenki.
LittleLotte chciałam Ci powiedzieć, że z przyjemnością przeczytałam to co napisałaś o musicalach i mogę podpisać się pod tym, co już zostało powiedziane - jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy i pasji
Ja niestety w tej kwestii niewiele mam do powiedzenia, nie widziałam żadnego takiego przedstawienia na żywo i nie interesuję się tym jakoś specjalnie ale jeszcze raz wielki szacun.
Wow, występ do Nirvany, nie spodziewałam się...
Ja niestety w tej kwestii niewiele mam do powiedzenia, nie widziałam żadnego takiego przedstawienia na żywo i nie interesuję się tym jakoś specjalnie ale jeszcze raz wielki szacun.
Wow, występ do Nirvany, nie spodziewałam się...
Lubię ten kawałek ze względu na saksofon, ostatnio często sobie puszczam, przywodzi na myśl lato
Wracając do Houston to jej piosenki mogłyby być częściej wykorzystywane na pokazach, tyle ich było przecież, że nie musi to być I will always love you. Np. ta
moim zdanie jeden z najlepszych głosów. Szkoda, że tak się zmarnowała.
Wracając do Houston to jej piosenki mogłyby być częściej wykorzystywane na pokazach, tyle ich było przecież, że nie musi to być I will always love you. Np. ta
moim zdanie jeden z najlepszych głosów. Szkoda, że tak się zmarnowała.