Filmik zabawny, ale pokazuje też jak fajnymi ludźmi są niektórzy zawodnicy, potrafią się razem dobrze bawić.Maja pisze:
Yuzu Twist - poczucie humoru i pomysłowość niektórych łyżwiarzy naprawdę rozbraja
Yuzuru Hanyu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Jego upadek mnie nie dziwi. Widziałam jego programy z FaOI i niestety, ale widać, że nie jest w formie. Generalnie większość łyżwiarzy miała słaby dzień - sporo upadków, podpórek. Niestety, ale takie już uroki show w czasie off-season.handomi pisze:Wg doniesień Yuzuru dzisiaj atakował 4A na pokazie !
Niestety upadł : (
Poice pisze:Jego upadek mnie nie dziwi. Widziałam jego programy z FaOI i niestety, ale widać, że nie jest w formie. Generalnie większość łyżwiarzy miała słaby dzień - sporo upadków, podpórek. Niestety, ale takie już uroki show w czasie off-season.handomi pisze:Wg doniesień Yuzuru dzisiaj atakował 4A na pokazie !
Niestety upadł : (
Były dwa pokazy FOI dzisiaj i byli chyba po prostu zmęczeni mocno po pierwszym : )
Wiem, ale to nie zmienia faktu, że wszyscy są już pewnie bardzo zmęczeni. Według raportów dzisiaj było lepiej - skoczył 4T, 3A, ale upadł przy 3Lz w PW.handomi pisze:
Były dwa pokazy FOI dzisiaj i byli chyba po prostu zmęczeni mocno po pierwszym : )
P.S. Wrzuciłam trochę zdjęć m.in. z Yuzuru w temacie ,,Off-season".
Gratulacje od Plusha:
Yuzuru musiał być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie w tej chwili ^^
Verner, Yuzuru, Wier i Plush
Yuzuru i Plush
17-minutowa relacja z ToI, Yuzuru - White Legend, Plush - Storm, Yuzuru - Change <3
Yuzuru musiał być najszczęśliwszym człowiekiem na świecie w tej chwili ^^
Verner, Yuzuru, Wier i Plush
Yuzuru i Plush
17-minutowa relacja z ToI, Yuzuru - White Legend, Plush - Storm, Yuzuru - Change <3
Dzisiaj podczas pokazów w Beppu odbył się ponownie pojedynek na quady :mrgreen:
Javi 4S
TVerner 4T
Oda 4T
I Yuzuru wylądował ponownie 4Lo :14:
Coś mi się wydaje, że powaznie mysli o umieszczeniu go w programie zamiast salchowa. Podobno cały czas pracował nad loopem podczas poprzednich pokazów TOI i dosyć często go zaczyna lądować :32:
Javi 4S
TVerner 4T
Oda 4T
I Yuzuru wylądował ponownie 4Lo :14:
Coś mi się wydaje, że powaznie mysli o umieszczeniu go w programie zamiast salchowa. Podobno cały czas pracował nad loopem podczas poprzednich pokazów TOI i dosyć często go zaczyna lądować :32:
- LittleLotte
- Kontakt: