Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
A to jeszcze nie zgodziły się na Mulan? Bo na GS-ie wszyscy są przekonani, że właśnie to wybrały do swojego programu dowolnego.Julia puściła ostatnio oczko do swoich fanów i chce, aby pomogli wybrać jej muzykę do programu dowolnego. Program krótki ułożył dla niej Ilia Awierbuch, ale co do dowolnego, to póki co, nie znalazły z Eteri odpowiedniej muzyki. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
I mają racjęLittleLotte pisze:A to jeszcze nie zgodziły się na Mulan? Bo na GS-ie wszyscy są przekonani, że właśnie to wybrały do swojego programu dowolnego.
Świetny wywiad z Julią. Mam nadzieję, że przyszły sezon będzie dla niej wielkim powrotem do gry. Jednak przede wszystkim cieszy mnie fakt, że jest teraz zadowolona z atmosfery w grupie treningowej w Sochi i widzi poprawę w swojej technice skoków. ok2justyna pisze:Jeśli ktoś byłby ciekaw. Ciekawa rozmowa z Julką
http://www.fsuniverse.net/forum/index.p ... ife.98194/
joasia pisze:Julia nie jest zdrowa i obawiam się, że może i mentalnie mogła się wypalić. Poza tym nie zapominajmy, że dorasta. Jak zdobywała złoto na olimpiadzie, była jeszcze dziewczynką i na pewno nie rozumiała wszystkiego, co się wokół niej dzieje. Eteri bardzo trafiła z tą Listą Schindlera, Julia w tym programie prezentowała się bardzo dojrzale, a mnie dopiero po ostatnich zawodach w olimpijskim sezonie olśniło, gdy kamera pokazała ją w zbliżeniu, że to jest jeszcze dziecko.
Mam prośbę, może komuś z Was się uda natknąć na youtube na filmy z ostatnich w tym sezonie zawodów (kubek Russia- pierwenstwo Rosji w Sarańsku, cup of Russia saransk)? Edycję z Saranska wygrała Polina Tsurskaya, druga była Elizaveta Tuktamysheva, w pierwszej piątce też Alisa Fedichkina i Alena Leonova. Właśnie z tych zawodów wycofała się Julia. To zawody dla zawodników ,,rezerwowych", którzy na dany moment do kadry się nie załapali. Byłabym wdzięczna.