Łyżwiarze na wesoło
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Łyżwiarze na wesoło
Zastanawialam sie, gdzie wkleic jeden filmik i stwierdzilam, ze tego typu rzeczy zawsze pojawiaja sie jakos "przy okazji", a moze fajnie miec jedno miejsce gdzie beda rozne smieszne zdjecia, anegdoty, filmiki zwiazane z nasza ukochana dyscyplina i roznymi lyzwiarzami. Jak bedziemy miec gorszy dzien, to bedzie sobie mozna odpalic.
Wiec zeby jakos zaczac to od razu wklejam link do kanalu Shibsow- wiem, ze to wszystkim znane, ale moze akurat, ktos nowy, zaczyna przygode z lyzwiarstwem i nie zna... Niech formalnosci bedzie zadosc:
https://www.youtube.com/user/ShibSibs/videos
No to teraz swiezy filmik na ktory wlasnie trafilam:
Tacy sa fajni :mrgreen:
Wiec zeby jakos zaczac to od razu wklejam link do kanalu Shibsow- wiem, ze to wszystkim znane, ale moze akurat, ktos nowy, zaczyna przygode z lyzwiarstwem i nie zna... Niech formalnosci bedzie zadosc:
https://www.youtube.com/user/ShibSibs/videos
No to teraz swiezy filmik na ktory wlasnie trafilam:
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Re: Łyżwiarze na wesoło
Widziałam wczoraj na forum goldenskate :D Rewelacja :D Można się uśmiaćHortensja pisze: No to teraz swiezy filmik na ktory wlasnie trafilam:
Dzięki takim nagraniom można zobaczyć inne oblicze łyżwiarzy
Uwielbiam takie wygłupy - widać, ze mają do siebie dystans - zarówno Shibsy jak i Kaitlin z Lucem.
Kilka filmików z Shibsami widziałam wcześniej i min za to ich lubię choć na lodzie bywają baaaaaaaaaaaaaardzo nudni.
To nie z "naszych" czasów, ale tez pokazuje jak dorosła panna potrafi się powygłupiać - pewnie jakby w tamtych latach był internet to Debbie pokazałaby więcej - nie tylko na lodzie
Wtedy to mnie trochę drażniło, bo pojawiały się głosy, ze tymi kokardkami i tiulami i pozami parodiuje Katarinę, ale Katarna chyba się nie obraziła. Przynajmniej nic na temat konfliktu między nimi nie pisano i nie mówiono. Raczej o tym było w gazetach, że darzą się szacunkiem.
Kilka filmików z Shibsami widziałam wcześniej i min za to ich lubię choć na lodzie bywają baaaaaaaaaaaaaardzo nudni.
To nie z "naszych" czasów, ale tez pokazuje jak dorosła panna potrafi się powygłupiać - pewnie jakby w tamtych latach był internet to Debbie pokazałaby więcej - nie tylko na lodzie
Wtedy to mnie trochę drażniło, bo pojawiały się głosy, ze tymi kokardkami i tiulami i pozami parodiuje Katarinę, ale Katarna chyba się nie obraziła. Przynajmniej nic na temat konfliktu między nimi nie pisano i nie mówiono. Raczej o tym było w gazetach, że darzą się szacunkiem.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
O tak, ja to jeszcze pamietam!
Byla jeszcze jedna ktora chyba niemowle nasladowala? czy cos mi sie miesza ?
Co do Shibsow- jestem im bardzo wdzieczna za te filmy, bo pokazuja troche lyzwiarstwa "od kuchni" i nie tylko oni sami sobie zartuja, ale zawsze daja mozliwosc wykazania sie tez innym
Co do Shibsow- jestem im bardzo wdzieczna za te filmy, bo pokazuja troche lyzwiarstwa "od kuchni" i nie tylko oni sami sobie zartuja, ale zawsze daja mozliwosc wykazania sie tez innym
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Plusz chyba kiedyś za niemowlaka był przebrany ? Chyba, że to mnie się coś miesza :DHortensja pisze:O tak, ja to jeszcze pamietam!
Gdzieś to juz wstawiałam, ale skoro jest specjalny temat
od 3:42 Carmen na wesoło
To nawet byłam ja :D ale stwierdziłam że wkleję go tutaj skoro powstał taki tematTinalka pisze:'Jezioro...' już chyba ktoś wcześniej wstawiał. A drugi filmik jest niedostępny. Tak mi się przynajmniej wyświetla.
Drugi filmik u mnie działa normalnie :-?
[youtube][/youtube]
Teraz działa ? jeśli nie to będę szukała go w innej wersji może.
:mrgreen:Melissaaa pisze:
Scimeca Knierim i musical Grease
Mam wrażenie że Chris "wczuł się" trochę mniej niż jego partnerka.
[youtube][/youtube]