Wpadłam do domu o 22, więc nie widziałam dzisiaj dosłownie nic. Jednak wyniki tańców :17: Słowacy? Duńczycy? OMG świat stanął na głowie. Muszę obejrzeć filmiki ASAP.
Tymczasem liczę na Wasze relacje

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Muszę dać sobie i im trochę czasu. Jest w ogóle sporo par które mniej lub bardziej mi się podobają ale aktualnie brak kogoś do kogo wyrywałoby mi się serce jak do Meryl i Charliego czy wcześniej Kerrów, Delobel/Schoenfelder czy Drobiazko/Vanagas. Szukanie faworytów na siłę nie pomoże, to musi przyjść samoSvietka pisze:Sorry za egzaltację ale jestem lekko zachwyconaHaley, może ich polubisz?
Tak, biedni Ksenia i Kirił - tak liczyli na te ME, a tu taka klapa. Cóż, FD mają znacznie lepszy, może trochę nadrobią.Monko/Khaliavin- lubie ich, ale wczoraj to chyba byl najgorszy taniec jaki widzialam, straszny brak plynnosci, charakteru. Mam wrazenie, ze ta para marnuje troche swoj potencjal, a Zhulinowy styl im nie pomaga.
Oh, a ja tego ich tanca nie moge ogladac. Mam wrazenie deja vu, to juz bylo i tak dobrze ze odeszlo w niepamiec, a Zhulin caly czas probuje przywrocic ten trend. Nawet stroje mieli prawie takie same jak Natalia i Artur w Albertville, dobrze ze je zmienili.LittleLotte pisze:Tak, biedni Ksenia i Kirił - tak liczyli na te ME, a tu taka klapa. Cóż, FD mają znacznie lepszy, może trochę nadrobią.
Hmm, nie sledze az tak szczegolowo i w ogole jestem zdania, ze w takich przypadkach nigdy tak naprawde nie wiemy co sie stalo, ale z tego co bylo w mediach to- decyzje podjal Nikita, stwierdzil, ze to Elena jest sklonna popelniac bledy, Elena raczej nie za wiele komentowala, powiedziala tylko, ze bylo to dla niej zaskoczeniem, a potem cala grupa Nikita, Zueva & Co mowili, ze taka super para z Niki i Viki. No a rezultaty sa jakie sa. Ja naprawde dobrze zycze obu parom, wole ogladac piekne programy i wyrownana walke. Ale fakt jest taki, ze Nika i Vika jednak nie mieli zbyt udanego sezonu, a Elena i Ruslan robia postepy i nie zawalili na razie zadnego wystepu.LittleLotte pisze:Mnie szkoda Nikity. Coś mi się wydaje, że ta cała afera to nie była wyłącznie jego wina, jak usilnie próbuje to przedstawić Lena.
Zgadzam się. Szczególnie dotyczyło to Anny. Wydaje mi się, że w GP tej ekspresji było mniej.natomiast C/L postawili na nadekspresje i ciezko sie to ogladalo.
Wydaje mi się, że taka miękkością charakteryzuje się jazda Francuzów. Jeszcze nie jestem ich fanką, ale bardzo doceniam właśnie tę miękkość i płynność ruchów.nie, nie jestem psychofanka Eleny i Ruslana, ale podziwiam ich za prace i postepy, no i naprawde z taka przyjemnoscia patrzy sie na taka miekna technike jaka oni maja