Pary sportowe - LP
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Co by nie mówić, w parach, zarówno jednych jak i drugich jest ciekawiej niż się tego można było spodziewać. Młodzi Chińczycy są imponujący, para z przyszłością, twist super i skoki wyrzucane też. Bardzo lubię ich energiczny short, naprawdę chińskie pary mogą zacząć się podobać. Megan dopięła w końcu swego i cieszę się, że oni się cieszą.
Oj, nie porównywałabym C/L z V/T. Włosi to jednak tacy trochę mistrzowie z przypadku, o V/T raczej tego się powiedzieć nie da, w końcu to mistrzowie olimpijscy, a wiadomo, że tacy są traktowani trochę ulgowo (choćby przykład Yuzuru z pierwszych zawodów GP). Jak będzie to zobaczymy. W każdym razie ja D/R nie kupuję niestety, głównie Meagan, bo Eric jeszcze ok, co mi po tych lutzach jak widzę cały czas morderczy wzrok Meagan.
Co do Morozova to wydaje mi się, że przestał używać żelu do włosów i te na tym bardzo skorzystały. Że tak powiem znając Morozova i wiedząc, że z Eleną nie jest już od jakiegoś roku, w ciemno można zakładać jakąś nowa miłość (także mam nadzieję, że owa nieszczęsna jest pełnoletnia). W ogóle to mam takie wrażenie czy wszyscy zawodnicy go olali i pouciekali od niego, dawno się z nikim nie pokazywał.
Nie chciałabym by ktoś to odczytał jako złośliwość, bo nie jest to moim zamiarem. Ale loczki i fale Megan tak do niej pasują jak ... Jeżeli chciała się "ulirycznić" to sięgnęła po zły środek.
O ile w programach dynamicznych i czysto sportowych nie razi aż tak bardzo ich kanciastość, to niestety w tym repertuarze jaki pokazywali w tym sezonie wyje to i to bardzo. Zwłaszcza u Megan, bo Erik jest bardziej plastyczny. Z Tatianą czy Alioną mógłby stworzyć parę kompletną
Na pewno jak już pisałam legendą zostaną, nie ma mowy by świat łyżwiarski o nich zapomniał. Ich elementy to kamień milowy w parach.
No i faktycznie jest dziwne, że w konkurencjach parowych nie ma Rosjan na podium, nie będzie ich też być może w solistach. Ostatnią nadzieją jest Voronow, który to nie jest jakiś mega stabilny.
Tylko panie im zostały :shock:
O ile w programach dynamicznych i czysto sportowych nie razi aż tak bardzo ich kanciastość, to niestety w tym repertuarze jaki pokazywali w tym sezonie wyje to i to bardzo. Zwłaszcza u Megan, bo Erik jest bardziej plastyczny. Z Tatianą czy Alioną mógłby stworzyć parę kompletną
Na pewno jak już pisałam legendą zostaną, nie ma mowy by świat łyżwiarski o nich zapomniał. Ich elementy to kamień milowy w parach.
No i faktycznie jest dziwne, że w konkurencjach parowych nie ma Rosjan na podium, nie będzie ich też być może w solistach. Ostatnią nadzieją jest Voronow, który to nie jest jakiś mega stabilny.
Tylko panie im zostały :shock:
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .