Przeglądam swoje typowania i naprawdę - ten sezon był nieobliczalny
- E. Radionova zrobi furorę w solistkach. Wystąpi w GPF i je wygra, zdobędzie srebro na ME i brąz na MŚ.
Ok z Eleną poszło mi bardzo dobrze :D
- J. Lipnitskaya - mam dziwne przeczucie, że przyszły sezon będzie dla niej ciężki. Nie życzę jej nic złego, ale skoro mówimy o przeczuciach....to obstawiam kontuzję lub problemy ze zmianą proporcji ciała. Chcę się mylić! Zmieniam przeczucia, gdyż dowiedziałam się o jej restrykcyjnej diecie, co zapewne opóźni dojrzewanie. Wygra jeden start w GPS, w drugim zajmie trzecie miejsce. Wystąpi w GPF.
Pierwsza myśl jest zawsze najlepsza!
- A. Sotnikova - nie zdominuje solistek, ale będzie solidną zawodniczką. Wygra jeden start w serii GS, drugi start zawali i nie wystąpi w GPF. Wygra ME.
Cóż...Adelina wybrała taniec z gwiazdami, no ale kontuzje zawsze trudno jest przewidzieć.
- A. Pogorilaya - wystąpi w GPF, sędziowie zaczną doceniać ją w PCS. Zdobędzie brąz na ME - zmiana przez wzgląd na Julię, nie pojedzie na ME. Nie pojedzie na MŚ.
Tak jak mówiłam - najlepsza jest pierwsza myśl
- G. Gold - zdobędzie srebro w jednym ze startów w GPS, drugi start wygra. Wystąpi w GPF. Zdobędzie srebro na MŚ.
W GPF miała wystąpić, ale przez kontuzję się wycofała, więc prawie dobrze :D
- K. Murakami - zdobędzie dwa brązy w startach GPS. Nie wystąpi w GPF. Na MŚ będzie 7.
LOL Jeden brąz i jedno 4 miejsce, więc blisko, ale na MŚ strzeliłam :mrgreen: Zbyt dobrze znam Kanako :x
- S. Miyahara - zdobędzie medal na jednym ze startów w GPS (brązowy). Na MŚ będzie 8.
Zdobyła dwa brązy
Ale z MŚ całkowicie się pomyliłam - dziwi mnie, że nie ma już UR przy większości jej skoków.
- P. Edmunds - problemy z dojrzewaniem (waga) sprawią jej problemy w pierwszej połowie sezonu. Drugą będzie miała lepszą. Wygra Mistrzostwa Kraju, pojedzie na MŚ i zajmie tam 4 miejsce.
Miałam dobre przeczucia co do problemów, ale później niestety nie pozbierała się tak jak myślałam
- M. Asada - wróci na Mistrzostwa Japonii, które wygra i wygra również MŚ.
Oh Mao! Zbyt bardzo ją uwielbiam :D
- Li Zijun - zdobędzie medal na jednym ze startów GPS (srebro), na MŚ będzie 6.
Całkowicie się myliłam
- A. Wagner - odpuści skakanie kombinacji 3+3, co przełoży się na gorsze wyniki. Nie wystąpi w GPF, zdobędzie jeden medal w GPS (brązowy).
Tu też mi słabo poszło :D
- Y. Hanyu - zacznie regularnie skakać 4S. Jeden start w GPS wygra, w drugim zajmie drugie miejsce. Nie wygra Mistrzostw Japonii - będzie drugi. Wygra GPF, 4CC (bo ma już dwa srebra i pewnie będzie chciał mieć w końcu złoto) i MŚ. W jednym ze startów przekroczy granicę 200 pkt. w LP. :mrgreen: :mrgreen:
Gdyby nie ta kolizja z CoC to mogłoby tak być....
- D. Takahashi - wystartuje na jednych zawodach GPS, gdzie zajmie odległe miejsce. Zakończy karierę z powodu kontuzji. - NIEAKTUALNE, ma w ogóle nie wystartować w przyszłym sezonie.
To wisiało w powietrzu
- T. Machida - wygra jeden start w GPS, w drugim zdobędzie srebro. Wystąpi w GPF, gdzie będzie 3. Wygra Mistrzostwa Japonii. Na MŚ będzie 4.
Część się sprawdziła
- T. Kozuka - zdobędzie medal na jednym ze startów GPS (brąz). Nie wystąpi w GPF. Na Mistrzostwach kraju będzie trzeci, a na MŚ 6.
To 6 miejsce by Japonii bardzo się przydało....
- J. Fernandez - wygra oba starty w GPS. Będzie drugi na: GPF, ME i MŚ.
Wygrał jeden start w GPS, ale był drugi na GPF
Reszta była blisko
- M. Kovtun - wygra jeden start w GPS, w drugim zajmie trzecie miejsce. Wystąpi w GPF, gdzie będzie 4. Wygra ME, na MŚ będzie trzeci.
Wygrał oba starty w GPS, ale z GPF miałam rację
Na ME był drugi, więc też nieźle.
- H. Yan - zdobędzie srebro na jednym ze startów w GPS, w drugim zajmie 3 miejsce i wystąpi w GPF, gdzie będzie 5. Będzie drugi na 4CC, na MŚ będzie 5.
To co u Yuzuru...wszystko mogło wyglądać inaczej.
- J. Brown - będzie mieć problemy z 4T i 3A. Zdobędzie medal na jednym ze startów GPS (brąz). Wygra Mistrzostwa Kraju, nie wystąpi w GPF. Na MŚ będzie 7.
Trochę go nie doceniłam
- M. Aaron - zdobędzie medal na jednym ze startów na GPS (srebro). Zdobędzie srebro na Mistrzostwach Kraju i brąz na 4CC, na MŚ będzie 8.
Nie sądziłam, że pojawi się Farris i Rippon....
Ogólnie szkoda, że nie spisałam moich przewidywań co do par sportowych i tanecznych. W tym roku na pewno tak zrobię, bo to niezła zabawa!